Kövess minket!

Médiapiac

Kétéves a Moziverzum és a Jocky TV

Mindkét csatorna szépen teljesít a nézettségi adatok terén a 2019. februári indulás óta.

Február 17-én második születésnapját ünnepli a TV2 Csoport két közkedvelt kábelcsatornája, a Moziverzum és Jocky TV. Az elmúlt időszakban mindkét csatorna megtalálta a saját nézőtáborát a hazai tévés piacon. A Moziverzum 2019-et folytatva, 2020-ban is jó eredményeket ért el, például a múlt éveben a 18-59 évesek körében 79 ezres nézőszámmal a legnézettebb film a csatornán a Croodék volt, amit nem sokkal lemaradva második helyen követett a Pogány madonna, a harmadikon pedig a Shrek végzett. A Jocky TV is szépen teljesít indulása óta, a nők és a férfiak egyaránt szívesen választják, korcsoport tekintetében pedig leginkább a 40-59 évesek.

A 2019. február 17-én indult Moziverzumot, amely külföldi és magyar sikerfilmekkel, díjnyertes alkotásokkal és országos premierekkel várja a nézőket a nap 24 órájában, 2019-ben a 18-59 éves nézők 1,0%-a választotta, míg 2020-ban már 20%-kal többen, 1,2%.* A filmcsatornák közül a 2 nagy versenye mellett (Mozi+ és Film+) a Moziverzum a középmezőnyben az egyik legerősebb, hiszen ezzel az eredménnyel megelőzi a Paramount Network csatornát és szorongatja az AMC-t. A csatorna a férfiak körében és a 40-49 évesek körében népszerű.**

A prémium filmcsatornán számtalan közkedvelt alkotással találkozhattak a nézők, a nagy klasszikusok mellett családi mozikkal is. A 18-59 évesek körében 2020-ban a csatorna top 10 műsorlistáján pl. második helyen végzett a Pogány madonna 64 ezres nézőszámmal, negyedik helyen pedig a Keresztapa, amit 60 ezren néztek meg. Szép helyezést ért el a Stigmata a Para Szerda kedvelőinél, és a Twilight saga – Hajnalhasadás 2. is. A meséket és családi filmeket is szívesen választotta a 18-59 éves korosztály, hiszen a top10-es lista legfelső fokán a Croodék végzett 79 ezres nézőszámmal, és magas nézettséget ért el még a Shrek, a Garfield vagy a Nanny McPhee – A varázsdada is.***

A programkínálat a jövőben is a nézői igényekhez igazodik, és a születésnap havában rögtön egy nagy kedvenc nyitja a sort. Február 2-án 21:00-tól jön a Terminátor sorozat ötödik része, a Terminátor: Genisys, olyan színészek főszereplésével, mint Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jason Clarke vagy Jai Courtney. De ettől a héttől csütörtökönként sorra érkeznek az Alien filmek is, amelyeket szintén 21 órától láthatnak majd a műfaj kedvelői. Hogy a családi mozik szerelmesei is megtalálják a maguknak való szórakozást, február 7-én, vasárnap 19:15-től a Madagaszkár pingvinjei költöznek be nappalikba, akiket közvetlenül egy amerikai sci-fi, akciófilm, az Én, a robot követ 21:00-tól. A filmben Del Spoonert, a chicagói rendőrnyomozót Will Smith alakítja. Ezután február 14-én este látható lesz például egy animációs mozi is Bébi úr címmel, melynek története nagy eséllyel az egész családot magával ragadja majd. De ne feledkezzünk meg az országos TV premierekről sem, február 17-én újra eljön a „parázni vágyók” ideje, a születésnap estéjén 21 órától a Kedvencek temetője érkezik a Moziverzumon. A 2019-es amerikai horrorfilm, az Állattemető című regény alapján készült, szintén Kedvencek temetője című 1989-es film feldolgozása. Ezt követi még azon a héten pénteken, 21:00-tól csatorna premierrel a Nagyfater elszabadul című amerikai vígjáték, például Robert De Niroval és Zac Efronnal a főszerepben. Majd szintén ezen a héten, de már a hétvége kínálatában Jack Reacher szerepébe bújik Tom Cruise szombaton és vasárnap 21:00-tól.

A másik születésnapos, a Moziverzummal egy napon debütáló Jocky TV. A legifjabb sorozatcsatorna, amely nagy kedvencekkel, ismerős arcokkal és számos országos premier szórakoztatja a műfaj szerelmeseit a nap 24 órájában, indulása után azonnal megtalálta táborát, és 2019-es átlag nézői részesedését megerősítve, 2020-ban is 1,0%-os közönségarányt ért el a 18-59 évesek körében. Ezzel bebiztosítva pozícióját a hasonló profilú csatornák között. A nők és a férfiak körében egyformán sikeres, a korcsoportokat tekintve pedig leginkább a 40-59 éves nézők választják.*

A Jocky TV színes retro film kavalkáddal hálája meg a nézők hűségét, melyek egész februárban, majd azt követően még márciusban és tavasszal is menetrendszerűen érkeznek vasárnap esténként 20 órai kezdettel a csatornára. A sort február 7-én a Nagy Durranás című amerikai akció vígjáték nyitja, Charlie Sheen főszereplésével. Majd egy hét múlva, február 14-én érkezik a folytatás is Nagy durranás 2.: A második pukk címmel. A soron következő két hétben, február 21-én és 28-án a Hét év Tibetben és a 9 és ½ randi című mozikat láthatják a nézők a vasárnap esti kínálatban. Utóbbit Sas Tamás jegyzi rendezőként.

Márciusban három héten keresztül garantál a Leslie Nielsen féle humor kedvelőinek felhőtlen szórakozást a Jocky TV, ugyanis március 7-től vasárnap esténként a Csupasz pisztoly trilógia összes epizódja képernyőre kerül. Leslie Nielsent a csetlő-botló Frank Drebin hadnagy szerepében láthatjuk, olyan további remek színészek társaságban, mint Priscilla Presley, George Kennedy vagy O. J. Simpson. A hónapot egy amerikai akciófilm, a Tony Scott rendezte Top Gun zárja március 28-án, Tom Cruise-zal. Humorban áprilisban sem lesz hiány, rögtön április 4-én érkezik Arnold Schwarzeneggerrel és Danny DeVitoval az Ikrek, amelyben Julius Benedict és Vincent Benedict egy különleges kutatási programnak köszönhetik születésüket.

A Jocky TV-n a közkedvelt sorozatokból februárban is bőven akad választék, többek között olyan nagyágyúk „ünnepelnek” a csatornával, mint Peter Falk, Terence Hill, Chuck Norris, Horst Tappert, Larry Hagman vagy Patrick Duffy.

Igazán különleges osztag várja hétköznaponként a nézőket, akik mindent megtesznek az igazságszolgáltatásért. Délelőttönként 11:25-től Derrick főfelügyelő göngyölíti fel a szálakat Münchenben és környékén, majd 16:35-től dupla részekkel Walker, a texasi kopó veszi át a stafétát, aki Amerikában felügyel a környék biztonságára. Őket követi 18:45-től Az Alpesi őrjárat című olasz filmsorozat, Terence Hill főszereplésével, és esténként 20:00-tól érkezik Columbo is. S, hogy hétvégén se maradjunk izgalmak nélkül, a klasszikus retro sorozatok közül az egyik nagy kedvenc, a Dallas szombat és vasárnap reggel is várja a nézőket. Amelyet szombat esténként egy országos TV premier követ, 20:00-tól jön a Gyilkosságok Franciaországban című filmsorozat egy-egy újabb része.

Nézettségi adatok:
Moziverzum
*All Day, SHR%, 2019: 2019.02.17-2019.12.31., 2020: 2020.01.01-12.31.
**A Moziverzum korcsoportonkénti nézői részesedése alapján: 2020, All Day, SHR%
***Toplista: Moziverzum, A18-59, Teljes nap, AMR (abs.)
Data:Live+AsLive
Forrás: TV2 Kutatás/Nielsen Közönségmérés

Jocky TV
*All Day, 2019: 2019.02.17-2019.12.31., 2020.01.01-12.31.
Data: Live+AsLive
Forrás: TV2 Kutatás/Nielsen Közönségmérés

Médiapiac

Újabb gyanúsított a holland bűnügyi újságíró meggyilkolása ügyében

A holland rendőrség hétfőn letartóztatott egy 26 éves férfit, akit Peter R. de Vries ismert bűnügyi újságíró meggyilkolásának megszervezésével gyanúsítanak.

Közzétéve:

Borítókép: Peter R. de Vries holland újságíró, fotó: MTI/EPA/ANP/Marcel Van Hoorn

Az ANP holland hírügynökség értesülése szerint, amelyről az NlTimes hírportál nyomán az MTI hágai tudósítója tájékoztatott, a Krystian M.-ként említett lengyel férfi már börtönben van egy 2021 októberében elkövetett gyilkosság miatt.

De Vriest tavaly július hatodikán lőtték meg Amszterdamban, sebesülésébe 10 nappal később belehalt.

Halála előtt a Ridouan Taghi marokkói-holland drogbáró vezette bűnszervezettel kapcsolatos nagyszabású büntetőeljárásban vett részt a koronatanú tanácsadójaként.

Brechtje van de Moosdijk, a holland főügyészség szóvivője azt mondta, Krystian M.-et azzal gyanúsítják, hogy tőle származnak az újságíró feltételezett gyilkosainak adott utasítások.

Az ügyészség korábban már életfogytiglani büntetést kért két, az ügyben érintett emberre: a Delano G. holland, valamint Kamil E. lengyel állampolgárok elleni ítéletet várhatóan július 14-én hirdetik ki.

Az NlTimes arról értesült, hogy Krystian M. egyértelműen bizonyított kapcsolatban állt Taghival, aki a vád szerint a gyilkosságot kitervelte. Taghit jelenleg Hollandia egyik legjobban őrzött börtönében tartják fogva, és az ország történelmének egyik legnagyobb büntetőpere folyik ellene és 16 bűntársa ellen.

Tovább olvasom

Médiapiac

Vilma Pavlova: érdemes figyelni ránk!

A TV2 Csoport az év elején hajtott végre egy új vállalatirányítási rendszerre való átállást. – Mivel a cég immár egy másik térségben is jelen van, szükség volt egy egységes adástervező rendszerre, ami megkönnyíti a működést és a szervizelést – mondta a Médiapiacnak Vilma Pavlova, a TV2 Csoport Humánfejlesztési és Üzemeltetési igazgatója. A beszélgetés alkalmával az is szóba került, hogy mennyire nehéz csapatban dolgozni a kiemelkedő televíziós személyiségekkel, illetve, hogy a szakember hogyan látja a televíziózás jövőjét Magyarországon.

Közzétéve:

Havran Zoltán

Humánfejlesztési és Üzemeltetési igazgatóként milyen feladatai, felelősségi körei vannak a TV2 Csoportnál?

– Két fontos terület van, az egyik a humánfejlesztés, amely a munkatársainkról szól, és a cég struktúrájának fejlesztéséről is. A munkafolyamatok mellett az egyes részlegek felépítését és a közöttük zajló együttműködést is vizsgáljuk a hatékonyságjavítás érdekében. Mindebbe természetesen beletartoznak a HR-feladatok is. A másik terület a technikai és az IT-ágazat vezetése. Ide tartozik például a technológiai fejlesztések, projektek megtervezése és megvalósítása is. A két terület kiegészíti egymást például abban, hogy az új technikai fejlesztések a működési struktúrában is változásokhoz vezetnek.

Ez így rendkívül nagy feladattömegnek tűnik.

– Mindkét terület nagyon fontos támogatást jelent a TV2 Csoport fő tevékenységéhez, a tartalomgyártáshoz, a fejlesztéshez, a programszóráshoz és az infotainmenthez. Fontos különbség a központi és a kiegészítő tevékenységet végző csoportok között, hogy mi főként a színfalak mögött dolgozunk, és a fő feladatunk biztosítani, hogy a központi feladatok a lehető leggördülékenyebben haladjanak.

Vilma Pavlova, a TV2 Csoport Humánfejlesztési és Üzemeltetési igazgatója (Fotó: Havran Zoltán)

Az év elején bejelentették, hogy egy új, összetett vállalatirányítási rendszert vezetnek be. Miért volt szükség a változtatásra?

– A kérdése az új adástervező rendszerre, a MIRA-ra vonatkozik, amely a vállalat alaptevékenységének operatív rendszere. Ennek a rendszernek a bevezetése jól beleilleszthető a TV2 Csoport technikai fejlődésébe. A cégcsoport növekedésével olyan új operatív rendszerek kellenek, amelyek növelik a hatékonyságot, vagyis kevesebb vagy ugyanannyi munkával lehet elérni a korábbi teljesítményt, vagy meg is lehet haladni azt. Mivel a TV2 Csoport immár egy másik térségben is jelen van, szükség volt egy egységes, adástervező rendszerre, ami megkönnyíti a működést és a szervizelést. Az új rendszer egyik előnye, hogy ha valamelyik országban szükség van egy újításra, frissítésre, akkor azt mindannyian megkapjuk. Lényegében ezért változtattunk.

A közönség számos technikai és technológiai fejlesztésről hallhatott az elmúlt hónapokban, például a TV2 hírműsorának hátterét adó korszerű LED-falról. Milyen további fejlesztések várhatók?

– A TV2 híradójának, a Tényeknek a LED-falát cseréltük le egy korszerűbb eszközre, ezzel is egy modernebb arculatot adva a csatornának és a műsornak. Az új eszköz sokkal látványosabban, nagyobb felbontásban képes a képek, grafikonok megjelenítésére, ezt pedig a Tények szerkesztői igyekeznek is kihasználni. A fejlesztések másik irányvonala, hogy a kiterjesztett valóság használata, amellyel a nézőink már találkozhattak a TV2 választási műsorában, visszatérő elem lesz. A jövőben ebbe az irányba szeretnénk fejleszteni a műsorainkat. Van egy további kulcsfontosságú projektünk, amely ugyan nem lesz látványos a közönség számára, a TV2 Csoportnak azonban nagyon fontos. Jelenleg a teljes archívumunk digitalizálása folyik, ez azt jelenti, hogy több mint 30 ezer órányi felvételt írunk át elavult adathordozókról modern, szalagos adathordozókra. Mindebben óriási szerepe van a TV2 technikai csapatának, akiknek ezúton is köszönetet mondok a kivételes munkájukért.

Nagyjából mennyi időbe telik ennek a több mint 30 ezer műsorórányi archívumnak a feldolgozása?

– Számításaink szerint körülbelül 14 hónapig tart majd a folyamat.

A köztudatban él egy olyan kép a filmsztárokról, vagy mondjuk a kiemelkedő televíziós szakemberekről, hogy hatalmas egójuk van, amit esetenként nehéz kezelni. Önnek, mint a HR-terület vezetőjének mi a tapasztalata, nehezebb csapatként együtt dolgozni a kiemelkedő szakemberekkel?

– A szakmailag erős embereknek nagy egójuk van és ez nem feltétlenül rossz. Ez akár feltűnhet a nézőknek is, hiszen ezek az emberek hírességek, akik sokat vannak szem előtt. Aki sokat van a képernyőn, annak kell, hogy meglegyen a megfelelő magabiztossága, hogy helyt tudjon állni és hosszú időn át lekösse a nézőket. Nem jelentett nagy kihívást együttműködni a sztárjainkkal, hírességeinkkel, hiszen a magabiztosság, az egó mögött van bennük tudás és alázat a szakma iránt, hallgatnak a feletteseikre, és tudják, hogy azért van körülöttük egy csapat, hogy támogassák őket. Van egy tehetséggondozó csapatunk, amely sokat dolgozik együtt az ismert emberekkel és segítenek minden bemondónak és műsorvezetőnek a külső partnerekkel történő munkájuk során. A csapat a TV2 Akadémiánál is aktív. A csatornánál dolgozó hírességek, mint Marsi Anikó, Pachmann Péter és Gönczi Gábor, az Akadémia keretei között is tanítják a jövő tehetségeit és megosztják tapasztalataikat. Till Attila is támogatást nyújt ezen a területen. Miközben sztárműsorvezetőkről és bemondókról van szó, nagyon sokat segítenek a TV2-nek a képernyőn kívül is.

A tehetséggondozó csapatnak mi a napi munkája, feladata?

– A hírességeink mellett is számos különleges szakmai tapasztalattal és személyiséggel bíró embert foglalkoztatunk, akik szeretnének fejlődni a saját szakterületükön, a tehetséggondozó csapat nekik segít ebben a fejlődésben. A csapat figyel a TV2-n kívüli tevékenységekre, amelyekben a sztárok részt vesznek. Az együttműködés kétirányú: a partnercégnek is lehetnek olyan igényei, hogy egy bizonyos eseményre szükségük lehet egy sztárra, ebben az esetben a tehetséggondozó csapatunk segít a kiválasztásban, valamint a sztár fejlődésében. Ez egy remek lehetőség a feltörekvő tehetségeknek is.

Hogyan tudják motiválni a legjobb a szakembereiket, akik régóta vannak képernyőn és kis túlzással mindent láttak már?

– Azzal, ha nagyobb színpadot vagy változatos szakmai kihívásokat, vagyis nagyobb lehetőséget kaphatnak, ami nagyon motiváló lehet. Ezen felül a megbecsülésünket azzal is kifejezzük, hogy jobban bevonjuk őket a csatorna életébe, bizonyos rendezvények lebonyolításába vagy az arculat kialakításába.

Úgy tudom, hogy a felmérések szerint a legtöbb média- és kommunikáció szakos hallgató jellemzően egy tévécsatornánál szeretne dolgozni. Ez egybeesik az Ön tapasztalataival? Gondot jelent Magyarországon a fiatal tévés szakemberek toborzása?

– Az én személyes tapasztalataim leginkább a TV2 akadémistáira vonatkoznak. A fiatalok jelentős része úgy kerül hozzánk, hogy bemondó, műsorvezető szeretne lenni, mivel leginkább ezeket a munkaköröket látják a tévéképernyőn. A képzés megkezdése után a diákjainknak egyre jobb rálátása lesz arra, hogy hogyan is működik egy tévécsatorna, mit jelent a tévézés, mint munka. A diákjaink többsége, aki bemondónak jelentkezik az akadémiára, időközben rájön, hogy a képernyőn lenni nem komfortos, ez egy nagyon kemény feladat. A képzési struktúra viszont lehetővé teszi, hogy ezek után inkább a műsorgyártásról, a riporterkedésről vagy más olyan területről tanuljanak, amely jobban passzol az egyéniségükhöz és az elvárásaikhoz. A TV2 Akadémiánál igyekszünk terelgetni a diákjainkat, megtudni, hogy mik az elvárásaik, és lehetőséget biztosítunk nekik, hogy több területen is kipróbálhassák magukat. Számos olyan jelentkező is akad, akinek már komoly közösségimédia-jelenléte van, sok követővel rendelkezik és van tapasztalata a folyamatos tartalomgyártásban. Nekik is segítünk a fejlődésben. A kérdésére válaszolva: bizonyos szempontból nehéz munkaerőt találni, bizonyos szempontból pedig könnyű a megfelelő képzéssel kitanítani őket. Nehéz, mert a napi működésben főként tapasztalattal rendelkező embereket keresünk.

Ezt a tapasztalatot megadhatja a közösségi média-jelenlét?

– Minden lehetőséget megragadunk, hogy új tehetségeket vonzzunk be. A munkaerő-keresésben nemcsak a munkaerőpiacot és a TV2 Akadémiát használjuk, sokkal tágabb perspektívát tekintünk át.

Végső soron ön dönti el, hogy kik csatlakoznak a csatornához azok közül a fiatalok közül, akik jól teljesítenek az Akadémián? Hogyan zajlik a kiválasztási folyamat?

– Én magam nem folyok bele a kiválasztási folyamatba, mivel az Akadémiánál olyan profik dolgoznak, akik a képzés ideje alatt pontosan felmérik, megismerik a diákokat és a tanulók képességeit. Az oktatók aktívak abban, hogy a képzést elvégzőket beajánlják a csatornánál, mi pedig elfogadjuk a javaslataikat. Ilyen esetben az adásrendező vagy a jelölt későbbi közvetlen felettese ül le egy-egy diákunkkal, és felméri, hogy alkalmas-e az adott feladatra. A döntést is ők hozzák meg, hiszen ők láthatják meg a potenciált a munkavállalóban.

Mi a legfontosabb elvárás a TV2 leendő műsorvezetőivel és stábtagjaival szemben?

– A TV2 atmoszférája rendkívül nyitott, kreatív és barátságos. Amikor munkavállalókat keresünk egy-egy területre, akkor ezek azok az értékek, amelyeket keresünk – természetesen az adott munkával kapcsolatos elvárások mellett. A szakmai erényeken túl az is fontos, hogy a jelöltnek legyen pozitív a hozzáállása, jól lehessen vele együttműködni, csapatban gondolkodjon.

Mely területekre és pozíciókba a legnehezebb munkavállalókat találni?

– Nem könnyű kérdés, mert minden pozíció esetén lehetnek nehézségek, de talán nem meglepetés, hogy az IT- és digitális területre a legnehezebb munkatársakat találni, hiszen a képzett szakemberekre rendkívül nagy a kereslet. De a pénzügyi területre sem könnyű munkatársat találni, mivel egyre több olyan cég van, amely az üzleti folyamatok kiszervezésére (business process outsourcing, BPO) építi fel tevékenységét, és ezek a cégek rengeteg pénzügyi végzettségű munkavállalót elszívnak a piacról.

Ön korábban több országban is dolgozott, ezért is érdekelne, hogy milyen tapasztalatai vannak a magyar menedzserekkel? Nehéz-e magyar szakembereket találni vezető pozíciókba? Van-e esetleg olyan készség, amelyben a hazai vezetők erősebbek vagy gyengébbek, mondjuk nemzetközi összehasonlításban?

– A tapasztalatomat Magyarországon többnyire a TV2 Csoportnál szereztem és csak jókat tudok mondani. Az összképem alapján a magyar menedzserek legjobb tulajdonsága, hogy szisztematikusak, összeszedettek és tájékozottak. Miközben nem akarok hízelegni, nem tudok róluk rosszat mondani, talán szerencsés voltam, de eddig ezek a tapasztalataim.

Hogyan került Magyarországra, és járt-e már nálunk, mielőtt a TV2 Csoporthoz ment dolgozni?

– Igen, a munkám előtt jártam itt egy projekt kapcsán. A TV2 Csoportnál az vonzott elsősorban, hogy egyszerre dolgozhatok humánfejlesztési és üzemeltetési igazgatóként, amelyről már a beszélgetés elején is mondtam, hogy különálló területek, sok kapcsolódási ponttal. Ez egy nagyon jó lehetőség volt számomra, hiszen mindkét területen szereztem tapasztalatot korábban. Szintén kihívás, ugyanakkor vonzó lehetőség is volt, hogy más kulturális környezetbe, más országba kerültem.

Jelenleg Magyarországon él életvitelszerűen? Gyakran látogat haza?

– Az időm 99 százalékát Magyarországon töltöm, keveset járok haza. Magyarországon nagyon sokféle és jó lehetőség van a szabadidőm eltöltésére.

Ha valamikor el kellene mennie egy másik országban vállalt munka miatt, visszalátogatna-e Magyarországra? Ha igen, hova utazna?

– Elsőként azokat látogatnám meg, akikkel korábban dolgoztam. A kollégáim azon kívül, hogy professzionálisak a területükön, remek emberek, és úgy érzem, kötődöm mindannyiukhoz. Ha egy tájra, tájegységre kellene gondolnom, akkor érdemes rólam tudni, hogy egy olyan településen nőttem fel, ami a Duna mellett fekszik. Így, ha bármikor is látom a Dunát, otthon érzem magam, és bármilyen Duna menti településen – így Budapesten is – szívesen töltöm az időmet.

Hogyan látja a televíziózás jövőjét Magyarországon? Egyre élesebb a verseny a streaming-szolgáltatókkal itthon, ám eközben a felmérések szerint a magyarok még mindig elég sok időt töltenek a tévékészülék előtt, a hagyományos csatornákat nézve.

– A tévé a modern kandalló. A miénket megelőző korokban a család a tűz körül gyűlt össze. Azt hiszem, hogy a televíziós iparág most egy óriási és gyors fejlődésen megy keresztül. Az okostévék piaca dinamikusan bővül, ezekkel a készülékekkel pedig a felhasználók mind több platformhoz férhetnek hozzá. A TV2 Csoportnál végrehajtott fejlesztések pont azt szolgálják, hogy felzárkózzunk ehhez a trendhez, és mi is létrehozzunk egy digitális platformot a tartalmainknak. A televíziónak, szemben a streaming-szolgáltatókkal, az is erőssége, hogy egy helyi, ez esetben a magyar közösségnek készíti a tartalmait, jellemzően az anyanyelvükön. A digitális platformokkal való verseny élesedni fog, ugyanakkor a helyi közösséget mindig érdekli az is, hogy mi történik helyben. Ezt pedig a helyi tévécsatornáról fogják megtudni, ami miatt azok iránt mindig lesz érdeklődés. Idén 25 éves lesz a TV2, és az utóbbi években nagyon erős piaci szereplővé váltunk. Érdemes tehát figyelni ránk!

Tovább olvasom

Médiapiac

A Megafonhoz igazol Szarvas Szilveszter

Az újságíró erről közösségi oldalán számolt be.

Közzétéve:

Borítókép illusztráció, a forrása: Facebook

Szarvas Szilveszter a közösségi oldalán hétfőn egyfajta összegzést tett közzé, melyből kiderült, hogy 10 éve alapítóként csatlakozott a PestiSracok.hu-hoz, 

„amellyel történelmet írtunk ésjobboldali portálként áttörtük a baloldali online hegemónia vastag falát. Minden percét imádtam, és mindig büszke pesti srác leszek”

– hangsúlyozta.

„Új hangot és új erőt vittünk a zajos magyar médiatérbe”

Majd azzal folytatta, hogy 2 éve elindították a Pesti TV-t, „amellyel új hangot és új erőt vittünk a zajos magyar médiatérbe”. Hozzátette 

„büszke vagyok, hogy vezetőként, főszerkesztő-helyettesként és hírigazgatóként segíthettem a portált, a tévét és a jobboldalt. Köszönöm minden kollégámnak a közös munkát és a sok-sok élményt!”

Ezután azt a bejelentést tette, hogy tíz év után új kihívás vár rá,„az online forradalom után itt a digitális szabadságharc”.

„Megafon csapatának és közösségének főszerkesztőjeként folytatom, mások mellett Bohár Dániel és Deák Dániel barátommal”

– árulta el az újságíró a Mandiner cikke szerint.

A bejegyzés végén megköszönte a Megafon bizalmát, és arra kérte követőit, hogy a közösségi médiában maradjanak továbbra is vele, hiszen az oldalán az új munkájáról is beszámol majd.„Hajrá Magyarország, hajrá magyarok és hajrá jobboldal, hajrá patrióták!”

– zárta sorait Szarvas Szilveszter.

Tovább olvasom