Kövess minket!

Marketing

Virtuális valóságba fektet a Merlin Communications

Az ügynökség résztulajdonában álló Virtu360 360 fokos 3D térhatású videókat és animációkat készít.

Virtuális valóságba invesztál a Merlin Communications. Az ügynökség 50%-os tulajdonrészével megalakult a Virtu360 Kft., amely a hazai piacon és világviszonylatban is úttörőnek számító szolgáltatással, 360 fokos 3D térhatású videók és animációk készítésével teremt új marketingkommunikációs lehetőségeket a különböző szektorok képviselői számára. A VR filmek a hagyományos termék- és cégbemutató filmekkel, rendezvényvideókkal, valamint oktatófilmekkel ellentétben a nézőt helyezik az események középpontjába, ezáltal a korábbi eszközöknél sokkal erősebb felhasználói élményt nyújtanak.

„Már a 90-es években megjósolták, hogy milyen feltételeknek kell teljesülniük ahhoz, hogy a virtuális valóság széles körben elterjedjen. A technológia végül 2015-re ért el erre a szintre, amire az online platformok is gyorsan reagáltak: a Youtube például már májustól támogatta a 360 fokos videók terjesztését, novembertől pedig a 360 fokos 3D térhatású filmek lejátszását is. A tartalomszolgáltatók azonban csak most próbálnak felzárkózni azzal, hogy feltérképezik és kihasználják a VR-ben rejlő lehetőségeket. Ez abból is fakad, hogy az üzletekben még mindig nem érhetőek el olyan kamerák, amelyek lehetővé teszik a megfelelő minőségű felvételek készítését, ezért saját eszközt fejlesztettünk, amely egyedülálló módon nemcsak 360 fokos, hanem egyben 3D térhatású, nagyfelbontású filmek felvételére alkalmas” – nyilatkozta Arany-Tóth László, a Virtu360 vezető fejlesztője.

A Merlin azon kívül, hogy a befektetéssel szolgáltatás-portfólióját és ügyfélkörét kívánja bővíteni, célul tűzte ki azt is, hogy úttörő szerepet vállaljon a virtuális valóság marketingkommunikációban történő felhasználásának megismertetésében, továbbá az új médiával kapcsolatos marketing ismeretek terjesztésében.

Marketing

Új plakátkampányt indított a Civil Összefogás Fórum

A plakátokon Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter együtt szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön a CÖF-CÖKA kampányának plakátja, forrás: Facebook / @civilosszefogas

– Megkezdte második plakátkampányát az országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) – közölte a Magyar Nemzettel Csizmadia László, a CÖF–CÖKA elnöke. Hozzátette: először vidéken jelentek meg a plakátok, amelyekkel kedd óta már Budapesten is lehet találkozni.

A plakátokon Gyurcsány Ferencet és Márki-Zay Pétert közösen ábrázolják, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjére „mini Feri” néven hivatkoznak, a két baloldali politikus kinézete pedig a népszerű Austin Powers-filmek főgonosz szereplőit idézi.

Mint Csizmadia közölte, a plakátok terjesztését a CÖF által alapított cég, a Kövess Minket 2022 Kft. végzi. – Egyetértünk azzal, ami a plakátokon látható – tette hozzá az elnök. 

Tovább olvasom

Marketing

Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye

Hamarosan elkezdik a plakátok kiszállítását a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfőn.

Közzétéve:

Borítókép: Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A nemzetiszínű motívummal ellátott hirdetmény 50×70 centiméter méretű és mintegy 90.000 darabot gyártottak belőle.

A hirdetmény tartalmazza egyebek mellett az április 3-án esedékes választás és országos népszavazás napját, valamint azt, hogy aki lakóhelyétől eltérő helyen szeretne szavazni, az március 25-én 16 óráig átjelentkezhet vagy kérheti felvételét a külképviseleti névjegyzékbe.

Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A hirdetmény tartalmazza azt is, hogy mozgóurnát a szavazás napján 12 óráig lehet kérni.

A választópolgárok részletes tájékoztatásért a polgármesteri hivatalban működő helyi választási irodához fordulhatnak vagy meglátogathatják a www.valasztas.hu weboldalt.

Tovább olvasom

Marketing

Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

Közöttük miniagyat és miniszívet létrehozó magyar startup, gyermekotthon és egy fiatal olimpikon is szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön az egyik jelölt, a vajdasági RTV 2-es csatornája környezettudatosságra nevelő gyermekműsor-sorozatának, a Zöldgömbnek a csapata, középen Gazsó Orsolya, a produkció ötletgazdája, gyártója és rendezője, forrás: Highlights of Hungary

A Highlights of Hungary a

Hass, alkoss, gyarapíts!

felkiáltással kereste 2021 legkiválóbb magyar teljesítményeit kategóriák nélkül, hogy díjazza és bemutassa őket a nagyközönségnek – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Határon innen és túl gyűjtötték az idei nagykövetek – Oláh Zsanett, Pintér-Tomka Emese, Böszörményi- Nagy Gergely, Remete Tibor, Trunk Tamás, Bagossy Norbert, Gém Péter, Mádai Vivien, Trellay Levente, Margaret Ann Dowling, Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa, Nagy Viktor, Nagy Anna – a Highlights of Hungary-ra a szerintük legkiválóbb, legszerethetőbb történeteket, amelyekre mindenki büszkén nézhet fel.

A jelöltek között civil szervezetek, sportolók, üzleti, tudományos és kulturális eredmények is szerepelnek.

A jelöltek teljes listája IDE KATTINTVA érhető el.

A szavazás február elején kezdődik és két hétig tart, a díjátadót online rendezik február 24-én. A díjazottak idén is 2-2 millió forintban részesülnek.

Tovább olvasom