Kövess minket!

Marketing

Új eszköz a kommunikáció hatékonyságának méréséhez

A friss eszköz egy tesztsorozat első eleme, amely az ügyfelek eredményes kommunikációját segíti.

A 86 független kommunikációs ügynökségből álló globális partnerhálózat, a Worldcom Public Relations Group bemutatta első kommunikációs értékelő eszközét, más néven Communication Assessment Tool-ját. Az eszköz elsősorban szervezetek és cégek számára lehet hasznos, ugyanis lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan felmérjék aktuális kommunikációjuk eredményességét. Az eszköz kiemeli az erősségeket, de rávilágít azokra a területekre is, amik még fejlesztésre szorulhatnak.

Hogyan működik?

Az ingyenes online eszköz azt a tíz területet teszteli, amelyek nélkülözhetetlenek a sikeres kommunikációhoz, úgymint a kríziskommunikáció, a közösségi média stratégia vagy a dolgozói elköteleződés. A teszt lehetőséget biztosít a vállalatok számára, hogy felülvizsgálják az aktuális helyzetüket. A válaszai alapján mindenki kap egy pontszámot, ami által a teszt azonosítja, hogy az adott vállalat mely területeken javíthatna teljesítményén, és egyben ösztönzi a válaszadókat arra, hogy tűzzenek ki egy fejlődési célt. Három hónap múlva pedig a Worldcom emlékeztetőt küld a cégnek, hogy ismét vizsgálja felül aktuális teljesítményét.

R. Nagy András, a Próbakő társalapító-ügyvezetője és a Worldcom PR Group jelenlegi európai regionális elnöke szerint a kommunikáció rendkívül gyorsan változó világában nagyon fontos, hogy legyen egy olyan egyszerű eszköz a kezünkben, ami alkalmas arra, hogy megerősítsen bennünket abban, amit jól csinálunk, és azonosítsa azokat a területeket, ahol még többet hozhatnánk ki magunkból, illetve a kampányunkból.

Todd Lynch, a partnerhálózat ügyvezető igazgatója hozzátette: „A Worldcom munkája során folyamatosan arra törekszik, hogy segítse a vállalatok, illetve szervezeteket kommunikációjának még hatékonyabbá tételét, és hisszük, hogy ez az eszköz hozzásegíti használóit ahhoz, hogy kommunikációs és üzleti céljaik összehangolásával még sikeresebbek legyenek.”

Marketing

Új plakátkampányt indított a Civil Összefogás Fórum

A plakátokon Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter együtt szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön a CÖF-CÖKA kampányának plakátja, forrás: Facebook / @civilosszefogas

– Megkezdte második plakátkampányát az országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) – közölte a Magyar Nemzettel Csizmadia László, a CÖF–CÖKA elnöke. Hozzátette: először vidéken jelentek meg a plakátok, amelyekkel kedd óta már Budapesten is lehet találkozni.

A plakátokon Gyurcsány Ferencet és Márki-Zay Pétert közösen ábrázolják, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjére „mini Feri” néven hivatkoznak, a két baloldali politikus kinézete pedig a népszerű Austin Powers-filmek főgonosz szereplőit idézi.

Mint Csizmadia közölte, a plakátok terjesztését a CÖF által alapított cég, a Kövess Minket 2022 Kft. végzi. – Egyetértünk azzal, ami a plakátokon látható – tette hozzá az elnök. 

Tovább olvasom

Marketing

Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye

Hamarosan elkezdik a plakátok kiszállítását a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfőn.

Közzétéve:

Borítókép: Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A nemzetiszínű motívummal ellátott hirdetmény 50×70 centiméter méretű és mintegy 90.000 darabot gyártottak belőle.

A hirdetmény tartalmazza egyebek mellett az április 3-án esedékes választás és országos népszavazás napját, valamint azt, hogy aki lakóhelyétől eltérő helyen szeretne szavazni, az március 25-én 16 óráig átjelentkezhet vagy kérheti felvételét a külképviseleti névjegyzékbe.

Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A hirdetmény tartalmazza azt is, hogy mozgóurnát a szavazás napján 12 óráig lehet kérni.

A választópolgárok részletes tájékoztatásért a polgármesteri hivatalban működő helyi választási irodához fordulhatnak vagy meglátogathatják a www.valasztas.hu weboldalt.

Tovább olvasom

Marketing

Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

Közöttük miniagyat és miniszívet létrehozó magyar startup, gyermekotthon és egy fiatal olimpikon is szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön az egyik jelölt, a vajdasági RTV 2-es csatornája környezettudatosságra nevelő gyermekműsor-sorozatának, a Zöldgömbnek a csapata, középen Gazsó Orsolya, a produkció ötletgazdája, gyártója és rendezője, forrás: Highlights of Hungary

A Highlights of Hungary a

Hass, alkoss, gyarapíts!

felkiáltással kereste 2021 legkiválóbb magyar teljesítményeit kategóriák nélkül, hogy díjazza és bemutassa őket a nagyközönségnek – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Határon innen és túl gyűjtötték az idei nagykövetek – Oláh Zsanett, Pintér-Tomka Emese, Böszörményi- Nagy Gergely, Remete Tibor, Trunk Tamás, Bagossy Norbert, Gém Péter, Mádai Vivien, Trellay Levente, Margaret Ann Dowling, Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa, Nagy Viktor, Nagy Anna – a Highlights of Hungary-ra a szerintük legkiválóbb, legszerethetőbb történeteket, amelyekre mindenki büszkén nézhet fel.

A jelöltek között civil szervezetek, sportolók, üzleti, tudományos és kulturális eredmények is szerepelnek.

A jelöltek teljes listája IDE KATTINTVA érhető el.

A szavazás február elején kezdődik és két hétig tart, a díjátadót online rendezik február 24-én. A díjazottak idén is 2-2 millió forintban részesülnek.

Tovább olvasom