Kövess minket!

Marketing

Tovább terjeszkedik a hiper.hu

Az online után offline áruházat nyit a Ringier és a Full Market Zrt. közös eCommerce site-ja. A “földi” áruház eredményeképp bio és reform termékekkel, friss áruval bővül a hiper online és offline áruháza is.

A hiper.hu június 11-i megnyitását most egy földi hipermarket is követ, a hiper.hu Áruház, amely mától látogathat a nagyközönség.

Az áruház a korábban beharangozott 10 000 terméknél is több, 16 000 cikkelemmel várja vásárlóit, immáron már nem csak online, hanem egy kézzelfogható hipermarketben a budapesti Réno Udvar területén a Váci úton.

Az eCommerce vállalkozás ezzel tovább bővíti szolgáltatási portfólióját és forgalmazott termékeit offline is elérhetővé teszi, így a fogyasztó akár megrendelheti a termékeket és érte is mehet vagy a helyszínen megvásárolhatja.

„A hiper.hu Áruház eredetileg nem szerepelt a terveink között, de mindenképpen célunk volt, hogy olyan termékcsoportokkal egészítsük ki a portfóliónkat, mint a frissáru termékek, amelyek romlandóságuk miatt igen gyors forgási sebesség mellett rentábilisak. Az áruház egyrészt az online termékkínálatát is kívánja bővíteni, amely így vált lehetővé, másrészt az áruház elhelyezkedésével versenyképesebb szállítási feltételeket tudunk a vásárlóknak biztosítani. Így akár már Budapest területén 2 órán belül is képesek vagyunk kivinni a megrendelt termékeket.”- tette hozzá Urbán Zsolt, a Full Market Hungary Zrt. vezérigazgatója.

Az áruház a klasszikus hipermarket termékskálán kívül nagyszámú, közel 3000 féle bio és reform termékkel készül, sőt bazár részlegén az aktuális szezonnak megfelelő különleges ajánlatokkal is találkozhatnak a vásárlók.

Ezzel párhuzamosan tovább zajlik a fogyasztók online edukálása. A hiper.hu site új szolgáltatásokkal és tartalommal bővült, például az ötlettárral, amely az online vásárlás örömét, plusz lehetőségeit hivatott bemutatni a vásárlóknak.

“Az itt megtalálható receptek, szépségápolási ötletek, nemcsak hasznos tartalomként jelennek meg a felhasználónak, hanem az ötlettárakban tálalható cikkek mellé párhuzamosan odarendelhetőek a felhasznált termékek és egy kattintással meg is rendelhetőek. Így pl. egy kiválasztott recept esetében, automatikusan a vásárló kosarába tudnak kerülni a hozzávalók és plusz szolgáltatásként például borajánlatot is felkínál az oldal.” – mondta el Urbán.

Az oldal az online vásárlók edukációját kiemelten fontosnak tartja indulásától kezdve. Az információs anyagok a Ringier print, online és mobil felületeivel kombinálva pedig tömeges elérést biztosítanak az online shopnak.

Marketing

Új plakátkampányt indított a Civil Összefogás Fórum

A plakátokon Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter együtt szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön a CÖF-CÖKA kampányának plakátja, forrás: Facebook / @civilosszefogas

– Megkezdte második plakátkampányát az országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) – közölte a Magyar Nemzettel Csizmadia László, a CÖF–CÖKA elnöke. Hozzátette: először vidéken jelentek meg a plakátok, amelyekkel kedd óta már Budapesten is lehet találkozni.

A plakátokon Gyurcsány Ferencet és Márki-Zay Pétert közösen ábrázolják, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjére „mini Feri” néven hivatkoznak, a két baloldali politikus kinézete pedig a népszerű Austin Powers-filmek főgonosz szereplőit idézi.

Mint Csizmadia közölte, a plakátok terjesztését a CÖF által alapított cég, a Kövess Minket 2022 Kft. végzi. – Egyetértünk azzal, ami a plakátokon látható – tette hozzá az elnök. 

Tovább olvasom

Marketing

Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye

Hamarosan elkezdik a plakátok kiszállítását a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfőn.

Közzétéve:

Borítókép: Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A nemzetiszínű motívummal ellátott hirdetmény 50×70 centiméter méretű és mintegy 90.000 darabot gyártottak belőle.

A hirdetmény tartalmazza egyebek mellett az április 3-án esedékes választás és országos népszavazás napját, valamint azt, hogy aki lakóhelyétől eltérő helyen szeretne szavazni, az március 25-én 16 óráig átjelentkezhet vagy kérheti felvételét a külképviseleti névjegyzékbe.

Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A hirdetmény tartalmazza azt is, hogy mozgóurnát a szavazás napján 12 óráig lehet kérni.

A választópolgárok részletes tájékoztatásért a polgármesteri hivatalban működő helyi választási irodához fordulhatnak vagy meglátogathatják a www.valasztas.hu weboldalt.

Tovább olvasom

Marketing

Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

Közöttük miniagyat és miniszívet létrehozó magyar startup, gyermekotthon és egy fiatal olimpikon is szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön az egyik jelölt, a vajdasági RTV 2-es csatornája környezettudatosságra nevelő gyermekműsor-sorozatának, a Zöldgömbnek a csapata, középen Gazsó Orsolya, a produkció ötletgazdája, gyártója és rendezője, forrás: Highlights of Hungary

A Highlights of Hungary a

Hass, alkoss, gyarapíts!

felkiáltással kereste 2021 legkiválóbb magyar teljesítményeit kategóriák nélkül, hogy díjazza és bemutassa őket a nagyközönségnek – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Határon innen és túl gyűjtötték az idei nagykövetek – Oláh Zsanett, Pintér-Tomka Emese, Böszörményi- Nagy Gergely, Remete Tibor, Trunk Tamás, Bagossy Norbert, Gém Péter, Mádai Vivien, Trellay Levente, Margaret Ann Dowling, Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa, Nagy Viktor, Nagy Anna – a Highlights of Hungary-ra a szerintük legkiválóbb, legszerethetőbb történeteket, amelyekre mindenki büszkén nézhet fel.

A jelöltek között civil szervezetek, sportolók, üzleti, tudományos és kulturális eredmények is szerepelnek.

A jelöltek teljes listája IDE KATTINTVA érhető el.

A szavazás február elején kezdődik és két hétig tart, a díjátadót online rendezik február 24-én. A díjazottak idén is 2-2 millió forintban részesülnek.

Tovább olvasom