Kövess minket!

Marketing

Sportmarketing tagozat indult az MMSZ-ben

A szövetség szakmai partnere a tagozat elindításában a Sportsmarketing Hungary.

2014. január 1-jével kezdi meg működését a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) Sportmarketing Tagozata. Ebben a szövetség szakmai partnere a Sportsmarketing Hungary. A lépés mögött az áll, hogy a sportra az utóbbi években nagyobb figyelem jut, és komoly pénz áramlik az ágazatba, a sportmarketingben ugyanakkor még számos kiaknázatlan lehetőség van, illetve az edukáció terén is előre kell lépni – derül ki a közleményből. A tagfelvétel november 21-ével indul, a Sportmarketing Újragondolva Meetupon.

“A Magyar Marketing Szövetség nyitott és innovatív. Legfontosabb feladatunknak tartjuk a szakma összefogását és egy széles bázis kiépítését. Úgy gondolom, hogy ezek eléréséhez elengedhetetlenek a szakmaspecifikus kezdeményezések úgy, mint egy tagozat alapítása. Magyarországon a sportmarketing ma még gyerekcipőben jár, pontosan ezért olyan fontos, hogy minél nagyobb támogatást kapjon. A Szövetség életében mindig kiemelt szerepet kaptak a tagozatok és ez a továbbiakban is így lesz” – nyilatkozta Hinora Ferenc, az MMSZ új elnöke.

“A Sportmarketing Tagozat elindításával szeretnénk a sportmarketinget szélesebb körben behozni a köztudatba és növelni a szakma elismertségét. A sportsmarketing.hu oldalon rendszeresen beszámolunk az aktualitásokról és a külföldi kreatív megoldásokról, a rendezvényeink pedig kitűnő alkalmat teremtenek majd a kapcsolatépítésre és tapasztalatcserére. A tagozat keretében tovább kívánjuk bővíteni a szakmai információáramlás lehetőségét és exkluzív workshopokat is tervezünk jövendő tagjainknak” – tette hozzá Zsédely Péter, a Sportsmarketing Hungary vezetője.

Marketing

Új plakátkampányt indított a Civil Összefogás Fórum

A plakátokon Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter együtt szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön a CÖF-CÖKA kampányának plakátja, forrás: Facebook / @civilosszefogas

– Megkezdte második plakátkampányát az országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) – közölte a Magyar Nemzettel Csizmadia László, a CÖF–CÖKA elnöke. Hozzátette: először vidéken jelentek meg a plakátok, amelyekkel kedd óta már Budapesten is lehet találkozni.

A plakátokon Gyurcsány Ferencet és Márki-Zay Pétert közösen ábrázolják, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjére „mini Feri” néven hivatkoznak, a két baloldali politikus kinézete pedig a népszerű Austin Powers-filmek főgonosz szereplőit idézi.

Mint Csizmadia közölte, a plakátok terjesztését a CÖF által alapított cég, a Kövess Minket 2022 Kft. végzi. – Egyetértünk azzal, ami a plakátokon látható – tette hozzá az elnök. 

Tovább olvasom

Marketing

Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye

Hamarosan elkezdik a plakátok kiszállítását a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfőn.

Közzétéve:

Borítókép: Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A nemzetiszínű motívummal ellátott hirdetmény 50×70 centiméter méretű és mintegy 90.000 darabot gyártottak belőle.

A hirdetmény tartalmazza egyebek mellett az április 3-án esedékes választás és országos népszavazás napját, valamint azt, hogy aki lakóhelyétől eltérő helyen szeretne szavazni, az március 25-én 16 óráig átjelentkezhet vagy kérheti felvételét a külképviseleti névjegyzékbe.

Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A hirdetmény tartalmazza azt is, hogy mozgóurnát a szavazás napján 12 óráig lehet kérni.

A választópolgárok részletes tájékoztatásért a polgármesteri hivatalban működő helyi választási irodához fordulhatnak vagy meglátogathatják a www.valasztas.hu weboldalt.

Tovább olvasom

Marketing

Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

Közöttük miniagyat és miniszívet létrehozó magyar startup, gyermekotthon és egy fiatal olimpikon is szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön az egyik jelölt, a vajdasági RTV 2-es csatornája környezettudatosságra nevelő gyermekműsor-sorozatának, a Zöldgömbnek a csapata, középen Gazsó Orsolya, a produkció ötletgazdája, gyártója és rendezője, forrás: Highlights of Hungary

A Highlights of Hungary a

Hass, alkoss, gyarapíts!

felkiáltással kereste 2021 legkiválóbb magyar teljesítményeit kategóriák nélkül, hogy díjazza és bemutassa őket a nagyközönségnek – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Határon innen és túl gyűjtötték az idei nagykövetek – Oláh Zsanett, Pintér-Tomka Emese, Böszörményi- Nagy Gergely, Remete Tibor, Trunk Tamás, Bagossy Norbert, Gém Péter, Mádai Vivien, Trellay Levente, Margaret Ann Dowling, Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa, Nagy Viktor, Nagy Anna – a Highlights of Hungary-ra a szerintük legkiválóbb, legszerethetőbb történeteket, amelyekre mindenki büszkén nézhet fel.

A jelöltek között civil szervezetek, sportolók, üzleti, tudományos és kulturális eredmények is szerepelnek.

A jelöltek teljes listája IDE KATTINTVA érhető el.

A szavazás február elején kezdődik és két hétig tart, a díjátadót online rendezik február 24-én. A díjazottak idén is 2-2 millió forintban részesülnek.

Tovább olvasom