Kövess minket!

Marketing

Rekord a Max Factor Make-up Academy kampányban

Sminkrekord, roadshow, online platform és fogyasztói promóció támogatta az edukációs programot.

Közleményük arra emlékeztet: Max Factor Make-up Academy néven a magyar piacon egyedülálló és ráadásul teljesen térítésmentes edukációs programot indított el tavasszal a márka. A hosszú távú aktivitás során érdekes tartalmakkal látták el a külön honlapra kattintókat, valamint országos tanácsadó roadshow-n várták azokat, akik személyre szabott segítséget igényeltek a Max Factor profi sminkes csapatától. A kampány június 30-ig tartó online és fogyasztói nyereményjátékkal is kiegészült, valamint zárórendezvényén egy országos sminkrekordot is sikerült felállítani. A programban a HTX Advertising & Event volt a Max Factor partnere.

Légy a saját sminkmestered szlogennel indult el április elsején a Max Factor Make-up Academy program, melyet a márka azért hozott létre, hogy megbízható, hiteles módon nyújtson segítő kezet, támogatást a nőknek a mindennapi sminkelésben. Az aktivitás során egyaránt cél volt a sminket nem használók bevonása, és azok segítése is, akik rendszeresen festik magukat, de szívesen fejlődnek vagy tanulnak meg új technikákat.

Bár a kampánnyal párhuzamosan június 30-ig fut egy fogyasztói promóciói is, a Max Factor alapvetően nem az értékesítésösztönzést tartotta fontosnak. Küldetésként azt tűzte ki, hogy minden térítés nélkül, hozzáadott értékként támogassa a nőket a megfelelő minőségű és mennyiségű smink eltalálásában, ezzel erősítve a mindennapi fellépésüket, önbizalmukat.

Összességében több mint 10 ezren látogattak el a Max Factor Make-up Academy szívét jelentő online platformra, melyen a későbbiekben is folytatódik majd a program. A kampány során a www.maxfactoracademy.hu-n 10 héten keresztül folyamatosan bővülő tartalommal, sminkleckevideókkal, kvízekkel találkozhatnak az érdeklődők, amelyekhez online nyereményjáték is kapcsolódott. Ugyanakkor mintegy 1000 nő látogatott el a Max Factor Make-up Academy országosan sminktanácsadó roadshow-jának 10 helyszínére is. Természetesen az online platform összekapcsolódott a roadshow-val, rendkívül sokan éltek például az előjegyzés lehetőségével.

Azok számára, akik beregisztráltak és követték a Max Factor Make-up Academy eseményeit, végül egy igazán nagy meglepetést szervezett a márka: egy exkluzív zárópartin a legtöbben egyszerre sminkleckében résztvevők magyar rekordját állíthatták fel a résztvevők Szűcs Adrienn, vezető sminkmester útmutatása alapján, Ábel Anita és D. Tóth Kriszta társaságában. (A magyar rekord hivatalos megnevezése: Az egy időben, egy helyen a legtöbb, sminkelést tanuló személy által egyszerre bemutatott arcszépítési tevékenység hazai tömegszerűségi rekordja.)

Marketing

A Positive Adamsky lett a Főtaxi és a Budapesti Taxi social media ügynöksége

Meghívásos tenderen választotta ki a Főtaxi és a Budapest Taxi a Positive Adamsky digital&social tagügynökségét a társaság social csatornáinak kezelésére.

Közzétéve:

A Stelius Befektető Zrt. mindkét taxis tagvállalata, a Főtaxi és a Budapest Taxi is a Positive Adamsky social tagügynökségének ügyfele lett a fiatalok felé nyitó kommunikációs stratégia részeként. A Budapest Airport, a Budapest Park és a MONYO Land hivatalos taxitársasága az új célcsoportok elérése mellett a sofőrök márka iránti lojalitását szeretné növelni.

“Cégünk 1913-as alapításával a legrégebbi budapesti taxitársaság; 108 éve szolgáljuk az utasok kényelmét, ebbe az élménybe a fiatalokat is szeretnénk bevonni. A fiatalokkal rezonáló hangnem és stílus kialakítása a social mediában alapfeltétel, ennek megvalósítására a Positive Adamsky kreativitásában láttuk a megoldást” mondta el Reich Ádám, a Főtaxi Zrt. vezérigazgatója.

Tovább olvasom

Marketing

Két magyar borlapot is díjazott a Wine Spectator

Két budapesti étterem, a Felix Kitchen & Bar, valamint a Winescape Budapest Borbár is szerepel az amerikai bormagazinnak a világ legizgalmasabb borlapjait felsoroló idei listáján.

Közzétéve:

Borítóképünk illusztráció, fotó: Pixabay

A Wine Spectator, a világ legbefolyásosabb, számonként hárommillió olvasót megszólító amerikai bormagazinja évtizedek óta minden esztendőben közzéteszi Restaurant Award listáját, amelyben a Michelin-csillagokhoz hasonlóan három kategóriában díjazza a világ legizgalmasabb borlapjait, egy (Award of Excellence), kettő (Best of Award of Excellence), illetve három (Grand Award) poharat adományozva – közölte a két budapesti étterem az MTI-hez szerdán eljuttatott közös sajtóközleményükben.

Mint hangsúlyozták,

a Wine Spectator listájára most először került fel két magyar étterem is.

A Felix Kitchen & Bar egyetlen magyar étteremként idén már másodszor kapta meg az egypoharas elismerést. Az étterem borprogramját vezető Czinki Tamás – aki Magyarországon egyedüliként érte el a Master Sommelier titulust – külföldi tapasztalatait hasznosítva állította össze a csaknem 500 tételes borlapot, különös hangsúlyt fektetve a nemzetközi szelekcióra – áll a közleményben.

Tájékoztatásuk szerint a Felix borlapján fókuszban vannak a klasszikus bortermelő régiók: Champagne, Burgundia, Piemont, ahol a legnagyobb nevek mellett az általuk felfedezett termelők is hangsúlyt kapnak, de az újvilági borok, például az Egyesült Államok vagy Ausztrália ikonikus borászatai is feltűnnek a kínálatban.

A másik díjazott étterem a Winescape Budapest, amelyet a Borigo bormagazin stábja üzemeltet. A Winescape a járvány miatt mindössze pár hónapja tudott kinyitni, ezért is tartják nagy eredménynek a Wine Spectator díját.

A bormagazin szakértői csapata elsősorban a magyar borokra fókuszál, de emellett egy izgalmas, olasz és spanyol borokból álló listát is összerakott: a teljes borlap több mint 400 borból áll, a bár pincéjében pedig 3000 palack várja a vendégeket.

Bányai Gábor Botond tulajdonos, a Borigo főszerkesztője munkáját Bálint László (nemzetközi borakadémikus, WSET oktató, portfolió tanácsadó) és Vörös Attila (WSET oktató, head sommelier) segíti.

Tovább olvasom

Marketing

Red Dot díjat kapott a 360 Design Budapest kiállítása

Brands & Communication Design kategóriában nyerte el a nemzetközi dizájn legrangosabb elismerésének számító Red Dot díjat a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) által megvalósított 360 Design Budapest kiállítás, amelyet több más elismeréssel is jutalmaztak.

Közzétéve:

Borítókép: Érdeklődők a 360 Design Budapest elnevezésű programsorozat kiállításán 2020. október 8-án, fotó: MTI/Bruzák Noémi

Az MDDÜ szerdai közlése szerint a 2021-es Red Dot 24 tagú nemzetközi zsűrijét lenyűgözte a Brands & Communication Design kategóriában benyújtott pályázatok magas minősége, köztük a kiemelkedő 360 Design Budapest kiállítás.

A bírálóbizottság olyan nemzetközi, többek között német, finn, holland, osztrák, svájci, szingapúri, dél-koreai és amerikai dizájnipari szakemberekből áll, akiknek számottevő része ismert egyetemi professzor, neves tervező, digitálismarketing-szakértő vagy vállalkozó.

A tájékoztató emlékeztet arra, hogy a 2020-as kiállítás immár az ötödik nemzetközi elismerést kapta:

a Red Dot díj mellett az A’ Design Award & Competition nemzetközi dizájnverseny két kategóriájában is – Event & Happening Design és Interior Space & Exhibition Design – bronz díjat vihetett haza. A 11. Global Eventex Awards versenyen Virtual Expo kategóriában pedig arany, míg Art Event kategóriában bronz helyezést ért el.

Mint írják, idén október 4. és 10. között a Bálnában valósul meg a második 360 Design Budapest kiállítás, amely új koncepcióval, új tervezőkkel még egyedülállóbb módon mutatja be a dizájn sokszínű világát. A rendezvény célja továbbra is a formabontó, innovatív, fenntartható irányok bemutatása a dizájntudatos közönség számára.

Tovább olvasom