Kövess minket!

Marketing

Közös kampánnyal rukkolt elő a Jófogás és a Femina

A 8 hetes Gardróbmustra keretében kifejezetten az apróhirdetési oldal igényeire szabták a felületeket.

Szeptember 29. és november 23. között két szakaszból álló, közös kampánnyal rukkolt elő a Jófogás és a Femina. A pályázati időszakban, olvasói aktivitásra építve keresték azt a három olvasót, aki személyes történetével inspirálhatja a felhasználókat arra, érdemes átnézni a gardróbot olyan szemmel, mi az, amire már nincs szükség, de valaki más számára értékes darab lehet.

„A közös ötleteléseink segítségével azt gondolom, hogy olyan, teljes mértékben a Jófogásra szabott megjelenési formákat, csatornákat sikerült kialakítanunk, melyek nagyban segítették a hatékony kampány megszületését” – mondta el Palocsay-Zubor Géza, a Schibsted Classified Media ügyvezetője.

A felhívásra több mint ötszázan jelentkeztek, akik közül a három kiválasztott olvasót a Jófogás oldaláról Dibák Flóra tartalommenedzser, a Femina részéről pedig Fehér Ági vezető szerkesztő segített személyre szabott tippekkel az apróhirdetések elkészítésében.

A kampány második felében amellett, hogy releváns szerkesztőségi tartalommal töltötték meg a Gardróbmustra rovatot, hétről hétre egy-egy videóriporttal jelentkeztek, melyben a három kiválasztott olvasó sikersztoriját mutatták be.

„A videókkal az volt a célunk, hogy edukáljuk a felhasználókat. Emellett az is fontos volt számunkra, hogy kreatív eszközökkel mutassuk be Háztól házig szolgáltatásunkat, illetve a november 6-án nyílt Jófogás Találkozási Pontjainkat is” – mondta el Oláh Alexandra, a Schibsted Classified Media marketing vezetője.

„Az elmúlt két és fél évből több mint 20 féle egyedi projekttel a hátunk mögött a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon jól működnek azok a típusú kampányok, amelyeket testre szabva, kifejezetten ügyféligényre hívunk életre, legyen szó ötletelésről, fejlesztésről, tartalomgyártásról, videóforgatásról vagy éppen valamilyen BTL aktivitás megszervezéséről. A Jófogással közös kampányunk számai is ezt igazolják, hiszen a nagyszabású támogatókampánnyal 1,5 millió olvasónk 13 millió alkalommal találkozott, mely azt jelenti, hogy minden második olvasónkat elértük teljes, 8 hetes időszak alatt. A kampány a Facebookon is népszerű volt, hiszen közel 50 ezer alkalommal kattintottak át a Femina.hu 300 ezres rajongótábora számára megosztott tartalmakról, mely tovább erősítette az olvasói bevonódást” – mondta el Draskovits Tímea, a Femina Media sales-marketing menedzsere, aki egyben a projekt felelőse is volt.

Marketing

Új plakátkampányt indított a Civil Összefogás Fórum

A plakátokon Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter együtt szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön a CÖF-CÖKA kampányának plakátja, forrás: Facebook / @civilosszefogas

– Megkezdte második plakátkampányát az országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) – közölte a Magyar Nemzettel Csizmadia László, a CÖF–CÖKA elnöke. Hozzátette: először vidéken jelentek meg a plakátok, amelyekkel kedd óta már Budapesten is lehet találkozni.

A plakátokon Gyurcsány Ferencet és Márki-Zay Pétert közösen ábrázolják, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjére „mini Feri” néven hivatkoznak, a két baloldali politikus kinézete pedig a népszerű Austin Powers-filmek főgonosz szereplőit idézi.

Mint Csizmadia közölte, a plakátok terjesztését a CÖF által alapított cég, a Kövess Minket 2022 Kft. végzi. – Egyetértünk azzal, ami a plakátokon látható – tette hozzá az elnök. 

Tovább olvasom

Marketing

Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye

Hamarosan elkezdik a plakátok kiszállítását a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfőn.

Közzétéve:

Borítókép: Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A nemzetiszínű motívummal ellátott hirdetmény 50×70 centiméter méretű és mintegy 90.000 darabot gyártottak belőle.

A hirdetmény tartalmazza egyebek mellett az április 3-án esedékes választás és országos népszavazás napját, valamint azt, hogy aki lakóhelyétől eltérő helyen szeretne szavazni, az március 25-én 16 óráig átjelentkezhet vagy kérheti felvételét a külképviseleti névjegyzékbe.

Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A hirdetmény tartalmazza azt is, hogy mozgóurnát a szavazás napján 12 óráig lehet kérni.

A választópolgárok részletes tájékoztatásért a polgármesteri hivatalban működő helyi választási irodához fordulhatnak vagy meglátogathatják a www.valasztas.hu weboldalt.

Tovább olvasom

Marketing

Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

Közöttük miniagyat és miniszívet létrehozó magyar startup, gyermekotthon és egy fiatal olimpikon is szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön az egyik jelölt, a vajdasági RTV 2-es csatornája környezettudatosságra nevelő gyermekműsor-sorozatának, a Zöldgömbnek a csapata, középen Gazsó Orsolya, a produkció ötletgazdája, gyártója és rendezője, forrás: Highlights of Hungary

A Highlights of Hungary a

Hass, alkoss, gyarapíts!

felkiáltással kereste 2021 legkiválóbb magyar teljesítményeit kategóriák nélkül, hogy díjazza és bemutassa őket a nagyközönségnek – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Határon innen és túl gyűjtötték az idei nagykövetek – Oláh Zsanett, Pintér-Tomka Emese, Böszörményi- Nagy Gergely, Remete Tibor, Trunk Tamás, Bagossy Norbert, Gém Péter, Mádai Vivien, Trellay Levente, Margaret Ann Dowling, Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa, Nagy Viktor, Nagy Anna – a Highlights of Hungary-ra a szerintük legkiválóbb, legszerethetőbb történeteket, amelyekre mindenki büszkén nézhet fel.

A jelöltek között civil szervezetek, sportolók, üzleti, tudományos és kulturális eredmények is szerepelnek.

A jelöltek teljes listája IDE KATTINTVA érhető el.

A szavazás február elején kezdődik és két hétig tart, a díjátadót online rendezik február 24-én. A díjazottak idén is 2-2 millió forintban részesülnek.

Tovább olvasom