Kövess minket!

Marketing

Ingatlanos applikáció a Jófogástól

10 ezer androidos letöltés után előrukkoltak az iOS változattal is. A keresési lehetőségek körét folyamatosan bővítik.

Napjaink ingatlanpiaci fellendülése a hirdetési portálokat is egyre nagyobb kreativitásra ösztönzi. Számos honlap próbál segítséget nyújtani ingatlankeresők formájában, és már applikáció is készült erre a célra. A Jófogás saját androidos appja egymilliós letöltésszámot ért el, de a cég külön alkalmazást fejlesztett a lakáskeresők számára. A munkán 100%-ban magyar szakemberek dolgoztak.

„Kezdetben csak Androidra készítettük el a Jófogás Ingatlan appot, és mivel az elérte a 10.000-es letöltésszámot, másfelől az ingatlan kategóriánk is trendkövetésen és így nagyléptékű fejlesztésen esett át, úgy döntöttünk, eljött az ideje az iOS verziónak” – mondta el Palocsay Géza, a cég ügyvezetője.

Az alkalmazásban megtalálhatók azok az alapbeállítási lehetőségek, amellyel minden ingatlankereső – legyen szó bérlésről vagy vásárlásról – kezd: területi elhelyezkedés, ár, négyzetméter, állag, az épület anyaga, erkélyes mivolt stb.-, de emellett számos extra funkció segíti az igények kielégítését, mint az online térkép alapján történő szemezgetés, de hamarosan a lakásközeli BKK járatokról is tájékozódhatunk, sőt külön parméterként állíthatjuk be, mennyire közel vágyunk élni egy metrómegállóhoz. A Jófogás reszponzív honlapján ezek a lehetőségek már a felhasználók rendelkezésére állnak, átvitelük az appba folyamatos. A szűrési opciók tárháza is bővült, így igen gyorsan lehet a kínálatot a számunkra releváns választékra korlátozni: a döntést olyan hozzáadott plusz paraméterek is segíthetik, mint az energiatanúsítvány, a közös költség, a lakásfelszereltség, a fűtés típusa, a kilátás, a kertes mivolt (akár mérettel is!) vagy éppen a parkolási lehetőségek.

Ha pedig megvan a kiszemelt lakás, a kapcsolatfelvételt egy SMS rendszer segíti, ahol egy gombnyomással lehet időpontot egyeztetni.

Az Android verzió itt, az iOS verzió itt érhető el.

Marketing

Új plakátkampányt indított a Civil Összefogás Fórum

A plakátokon Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter együtt szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön a CÖF-CÖKA kampányának plakátja, forrás: Facebook / @civilosszefogas

– Megkezdte második plakátkampányát az országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) – közölte a Magyar Nemzettel Csizmadia László, a CÖF–CÖKA elnöke. Hozzátette: először vidéken jelentek meg a plakátok, amelyekkel kedd óta már Budapesten is lehet találkozni.

A plakátokon Gyurcsány Ferencet és Márki-Zay Pétert közösen ábrázolják, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjére „mini Feri” néven hivatkoznak, a két baloldali politikus kinézete pedig a népszerű Austin Powers-filmek főgonosz szereplőit idézi.

Mint Csizmadia közölte, a plakátok terjesztését a CÖF által alapított cég, a Kövess Minket 2022 Kft. végzi. – Egyetértünk azzal, ami a plakátokon látható – tette hozzá az elnök. 

Tovább olvasom

Marketing

Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye

Hamarosan elkezdik a plakátok kiszállítását a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfőn.

Közzétéve:

Borítókép: Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A nemzetiszínű motívummal ellátott hirdetmény 50×70 centiméter méretű és mintegy 90.000 darabot gyártottak belőle.

A hirdetmény tartalmazza egyebek mellett az április 3-án esedékes választás és országos népszavazás napját, valamint azt, hogy aki lakóhelyétől eltérő helyen szeretne szavazni, az március 25-én 16 óráig átjelentkezhet vagy kérheti felvételét a külképviseleti névjegyzékbe.

Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A hirdetmény tartalmazza azt is, hogy mozgóurnát a szavazás napján 12 óráig lehet kérni.

A választópolgárok részletes tájékoztatásért a polgármesteri hivatalban működő helyi választási irodához fordulhatnak vagy meglátogathatják a www.valasztas.hu weboldalt.

Tovább olvasom

Marketing

Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

Közöttük miniagyat és miniszívet létrehozó magyar startup, gyermekotthon és egy fiatal olimpikon is szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön az egyik jelölt, a vajdasági RTV 2-es csatornája környezettudatosságra nevelő gyermekműsor-sorozatának, a Zöldgömbnek a csapata, középen Gazsó Orsolya, a produkció ötletgazdája, gyártója és rendezője, forrás: Highlights of Hungary

A Highlights of Hungary a

Hass, alkoss, gyarapíts!

felkiáltással kereste 2021 legkiválóbb magyar teljesítményeit kategóriák nélkül, hogy díjazza és bemutassa őket a nagyközönségnek – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Határon innen és túl gyűjtötték az idei nagykövetek – Oláh Zsanett, Pintér-Tomka Emese, Böszörményi- Nagy Gergely, Remete Tibor, Trunk Tamás, Bagossy Norbert, Gém Péter, Mádai Vivien, Trellay Levente, Margaret Ann Dowling, Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa, Nagy Viktor, Nagy Anna – a Highlights of Hungary-ra a szerintük legkiválóbb, legszerethetőbb történeteket, amelyekre mindenki büszkén nézhet fel.

A jelöltek között civil szervezetek, sportolók, üzleti, tudományos és kulturális eredmények is szerepelnek.

A jelöltek teljes listája IDE KATTINTVA érhető el.

A szavazás február elején kezdődik és két hétig tart, a díjátadót online rendezik február 24-én. A díjazottak idén is 2-2 millió forintban részesülnek.

Tovább olvasom