Kövess minket!

Marketing

Home office idején online folytatódik a Republic munkatársösztönző–programja, a „Haverka”

A Republic Group online platformra helyezte át munkatársösztönző–programját, a „Haverkát”.

Az ügynökségen belül kidolgozott jutalmazási rendszer nem a hagyományos keretek között működik, tehát nem a vezetőség premizál valakit a teljesítménye szerint, hanem a dolgozók ismerik el egymás munkáját, nem kizárólagosan a klasszikus értelembe vett teljesítményük alapján, hanem figyelembe véve az emberi tényezőket is. Így született meg a “Haverka” melynek neve egy belső “gag”-en alapszik.

A kollégák minden hónapban öt, a nevükre kiállított “Haverka” kártyát kapnak, amire ráírhatják, hogy kinek és miért szánják. A kártyák aztán bekerülnek egy dobozba, és a hónap utolsó péntekén a legtöbb “Haverkát” kapott kollégák személyre szabott ajándékban részesülnek. A “Haverka” egy havi rendszerességű program. 2015 óta, minden hónap utolsó péntekén összegyűlik a Republic Group csapata a tárgyalóban, ahol ceremónia keretein belül kihirdetik az adott havi “Haverkákat”. A vírus terjedésének megállításában azonban minden felelős cégnek ki kell vennie a részét. Éppen ezért március 13. óta az egész cég home office módba kapcsolt a munkatársak biztonsága érdekében, ezzel viszont minden személyes érintkezés lehetetlenné vált.

“A mindenki által szeretett hagyományról azonban nem mondtunk le, csak némiképp átalakítottuk. A mostani időszakra való tekintettel, digitális platformra tereltük a programot és házon belül fejlesztettünk egy weboldalt, ami meglepetés volt mindenki számára. A korábbi 5 kártya helyett pedig végtelen küldésre adtunk lehetőséget. A rengeteg pozitív visszajelzés mellett nagy sikernek éljük meg, hogy az első nap 111 kedves üzenet született és jutott el a címzettekhez” – mondta Balogh Rachel, Republic Group trafficmanagere.

A “Haverka” komoly lojalitás- és csapategység teremtő erővel bír, hiszen olyan embereket is össze tud hozni egymással, akik egyébként nem egy területen dolgoznak. A program célja, hogy az egy helyen, de nem szükségképpen együtt dolgozó emberek ismerjék meg egymást, kerüljenek interakcióba, és ne felejtsék el, hogy a tenderek, győzelmek, induló kampányok, túlórázások, és egyéb napi nehézségek mellett, a munkájuknak olyannyira fontos az emberi oldala, hogy a többiek saját szavaikkal ismerik el azt.

Marketing

Új plakátkampányt indított a Civil Összefogás Fórum

A plakátokon Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter együtt szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön a CÖF-CÖKA kampányának plakátja, forrás: Facebook / @civilosszefogas

– Megkezdte második plakátkampányát az országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) – közölte a Magyar Nemzettel Csizmadia László, a CÖF–CÖKA elnöke. Hozzátette: először vidéken jelentek meg a plakátok, amelyekkel kedd óta már Budapesten is lehet találkozni.

A plakátokon Gyurcsány Ferencet és Márki-Zay Pétert közösen ábrázolják, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjére „mini Feri” néven hivatkoznak, a két baloldali politikus kinézete pedig a népszerű Austin Powers-filmek főgonosz szereplőit idézi.

Mint Csizmadia közölte, a plakátok terjesztését a CÖF által alapított cég, a Kövess Minket 2022 Kft. végzi. – Egyetértünk azzal, ami a plakátokon látható – tette hozzá az elnök. 

Tovább olvasom

Marketing

Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye

Hamarosan elkezdik a plakátok kiszállítását a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfőn.

Közzétéve:

Borítókép: Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A nemzetiszínű motívummal ellátott hirdetmény 50×70 centiméter méretű és mintegy 90.000 darabot gyártottak belőle.

A hirdetmény tartalmazza egyebek mellett az április 3-án esedékes választás és országos népszavazás napját, valamint azt, hogy aki lakóhelyétől eltérő helyen szeretne szavazni, az március 25-én 16 óráig átjelentkezhet vagy kérheti felvételét a külképviseleti névjegyzékbe.

Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A hirdetmény tartalmazza azt is, hogy mozgóurnát a szavazás napján 12 óráig lehet kérni.

A választópolgárok részletes tájékoztatásért a polgármesteri hivatalban működő helyi választási irodához fordulhatnak vagy meglátogathatják a www.valasztas.hu weboldalt.

Tovább olvasom

Marketing

Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

Közöttük miniagyat és miniszívet létrehozó magyar startup, gyermekotthon és egy fiatal olimpikon is szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön az egyik jelölt, a vajdasági RTV 2-es csatornája környezettudatosságra nevelő gyermekműsor-sorozatának, a Zöldgömbnek a csapata, középen Gazsó Orsolya, a produkció ötletgazdája, gyártója és rendezője, forrás: Highlights of Hungary

A Highlights of Hungary a

Hass, alkoss, gyarapíts!

felkiáltással kereste 2021 legkiválóbb magyar teljesítményeit kategóriák nélkül, hogy díjazza és bemutassa őket a nagyközönségnek – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Határon innen és túl gyűjtötték az idei nagykövetek – Oláh Zsanett, Pintér-Tomka Emese, Böszörményi- Nagy Gergely, Remete Tibor, Trunk Tamás, Bagossy Norbert, Gém Péter, Mádai Vivien, Trellay Levente, Margaret Ann Dowling, Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa, Nagy Viktor, Nagy Anna – a Highlights of Hungary-ra a szerintük legkiválóbb, legszerethetőbb történeteket, amelyekre mindenki büszkén nézhet fel.

A jelöltek között civil szervezetek, sportolók, üzleti, tudományos és kulturális eredmények is szerepelnek.

A jelöltek teljes listája IDE KATTINTVA érhető el.

A szavazás február elején kezdődik és két hétig tart, a díjátadót online rendezik február 24-én. A díjazottak idén is 2-2 millió forintban részesülnek.

Tovább olvasom