Kövess minket!

Marketing

Heineken: cidert kérünk a fesztiválokon

A ciderek évről évre egyre népszerűbbek a fesztiválok közönségének körében, de az idei látogatószám-rekordok és a franciaországi labdarúgó Eb általánosságban is lendületet adott a sörpiacnak.

A fesztiválszezon egyben sörszezon is, hiszen a koncertekhez, a baráti együttlétekhez jó kiegészítő egy pohár vagy egy korsó minőségi folyékony kenyér. A Sopronit is gyártó HEINEKEN Hungária Zrt., amely a fesztiválok több, mint 70 százalékának támogatója, jelentős növekedésről számol be az első két nagy fesztivál után.

148 000 látogatójával minden eddigi rekordot megdöntött az idei VOLT Fesztivál, amelyet „Európa legjobb közepes méretű fesztiváljának” választott a European Festival Awards zsűrije. A látogatószám emelkedésének az esemény sörös partnere is örülhetett.

A Soproni sör hazájában megrendezett VOLT Fesztiválon a teljes szortimentet tekintve több mint 10 százalékos emelkedést könyvelhettek el a rekord látogatószámnak és a kánikulai melegnek is köszönhetően. „Idén összesen 1,5 km-nyi sörvezetéken keresztül jutott el a vendégekhez a csapolt sör a fesztivál területén. Szükség is volt rá, hiszen a csapolt sörök népszerűsége generálta a jelentős növekedést, amelyhez hozzájárult idei innovációnk, a csapolt Soproni APA (American Pale Ale) is” – hangsúlyozta Pálfalvi Márta, a HEINEKEN Hungária Zrt. kommunikációs és vállalati kapcsolatok igazgatója.

A VOLT Fesztiválon a legnagyobb növekedést a ciderek érték el: a teljes Strongbow cider forgalom közel a duplájára nőtt, ami – Pálfalvi Márta szerint – elsősorban a 150 százalékos növekedést produkáló csapolt kiszerelés sikerének köszönhető. Az alkoholmentes radlerek forgalma tartotta a tavalyi szintet Sopronban.

50 országból érkeztek idén a Zamárdiban megrendezett Balaton Soundra, összesen mintegy 157 ezren. Természetesen itt is nőtt a HEINEKEN forgalma, az évek során valóságos fesztiválitallá váló Strongbow cidernek a csapolt kiszerelése lendített az eladásokon, a Heineken és az alkoholmentes radlerek a tavalyi számokat hozták az értékesítésben.

A fesztiválok sörfogyasztási rekordjához az Eb-láz is hozzájárulhatott. „A nagy zenei fesztiválok mellett a nyári sörfogyasztásra a nagy sportesemények, rangos labdarúgó-mérkőzések is jelentős pozitív hatással vannak. A közös, baráti, gyakran kültéri meccsnézéseknek is elmaradhatatlan itala a sör. Idén a fesztiválszezon és az Eb-mérkőzések részben egybe is estek, így egymást erősítették a tendenciák” – tette hozzá Pálfalvi Márta.

Fotó: Csudai Sándor

Marketing

Új plakátkampányt indított a Civil Összefogás Fórum

A plakátokon Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter együtt szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön a CÖF-CÖKA kampányának plakátja, forrás: Facebook / @civilosszefogas

– Megkezdte második plakátkampányát az országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) – közölte a Magyar Nemzettel Csizmadia László, a CÖF–CÖKA elnöke. Hozzátette: először vidéken jelentek meg a plakátok, amelyekkel kedd óta már Budapesten is lehet találkozni.

A plakátokon Gyurcsány Ferencet és Márki-Zay Pétert közösen ábrázolják, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjére „mini Feri” néven hivatkoznak, a két baloldali politikus kinézete pedig a népszerű Austin Powers-filmek főgonosz szereplőit idézi.

Mint Csizmadia közölte, a plakátok terjesztését a CÖF által alapított cég, a Kövess Minket 2022 Kft. végzi. – Egyetértünk azzal, ami a plakátokon látható – tette hozzá az elnök. 

Tovább olvasom

Marketing

Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye

Hamarosan elkezdik a plakátok kiszállítását a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfőn.

Közzétéve:

Borítókép: Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A nemzetiszínű motívummal ellátott hirdetmény 50×70 centiméter méretű és mintegy 90.000 darabot gyártottak belőle.

A hirdetmény tartalmazza egyebek mellett az április 3-án esedékes választás és országos népszavazás napját, valamint azt, hogy aki lakóhelyétől eltérő helyen szeretne szavazni, az március 25-én 16 óráig átjelentkezhet vagy kérheti felvételét a külképviseleti névjegyzékbe.

Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A hirdetmény tartalmazza azt is, hogy mozgóurnát a szavazás napján 12 óráig lehet kérni.

A választópolgárok részletes tájékoztatásért a polgármesteri hivatalban működő helyi választási irodához fordulhatnak vagy meglátogathatják a www.valasztas.hu weboldalt.

Tovább olvasom

Marketing

Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

Közöttük miniagyat és miniszívet létrehozó magyar startup, gyermekotthon és egy fiatal olimpikon is szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön az egyik jelölt, a vajdasági RTV 2-es csatornája környezettudatosságra nevelő gyermekműsor-sorozatának, a Zöldgömbnek a csapata, középen Gazsó Orsolya, a produkció ötletgazdája, gyártója és rendezője, forrás: Highlights of Hungary

A Highlights of Hungary a

Hass, alkoss, gyarapíts!

felkiáltással kereste 2021 legkiválóbb magyar teljesítményeit kategóriák nélkül, hogy díjazza és bemutassa őket a nagyközönségnek – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Határon innen és túl gyűjtötték az idei nagykövetek – Oláh Zsanett, Pintér-Tomka Emese, Böszörményi- Nagy Gergely, Remete Tibor, Trunk Tamás, Bagossy Norbert, Gém Péter, Mádai Vivien, Trellay Levente, Margaret Ann Dowling, Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa, Nagy Viktor, Nagy Anna – a Highlights of Hungary-ra a szerintük legkiválóbb, legszerethetőbb történeteket, amelyekre mindenki büszkén nézhet fel.

A jelöltek között civil szervezetek, sportolók, üzleti, tudományos és kulturális eredmények is szerepelnek.

A jelöltek teljes listája IDE KATTINTVA érhető el.

A szavazás február elején kezdődik és két hétig tart, a díjátadót online rendezik február 24-én. A díjazottak idén is 2-2 millió forintban részesülnek.

Tovább olvasom