Kövess minket!

Marketing

Görög Zita és pink Merci a tiszta vízért

Közös ügy mellé állt Görög Zita és feltűnő, pink-magenta színű autójával a BWT Mercedes DTM csapata. Mindannyian hisznek abban, hogy a tiszta víz a legfontosabb erőforrásunk, mindennapjaink része – maga az élet.

A tisztított víz használata az egészséges életmód alapja, ami ma már bárki számára elérhető. Erre, a mindannyiunkat érintő témára hívták fel a figyelmet a hétvégén a vezető víztechnológiai céggel közösen, a tiszta-víz hazai nagykövete, Görög Zita és a DTM pilótái a Hungaroringen.

Görög Zita, mint a tiszta víz nagykövete, fontosnak tartja, hogy amikor csak tudja, felhívja a figyelmet a tudatos vízfogyasztásra.. Erre remek alkalmat nyújtott a hétvégi sportesemény is, ahol a modell-műsorvezető a német csapatban társakra talált a jó ügy képviseletében.

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a mindennapi tevékenységeinkhez, főzéshez, mosáshoz, fürdéshez használt víz nem kiapadhatatlan, és azzal sem vagyunk tisztában honnan, hogyan jut el hozzánk. Mint ahogyan az sem jut eszünkbe, mi magunk is tehetünk azért, hogy jó minőségű vizet használjunk – hangsúlyozta a modell.

Görög Zitához hasonlóan, szponzorával, az innovatív víztechnológiai berendezéseket gyártó céggel karöltve, a Mercedes DTM csapata is letette a voksát a tudatos vízhasználat mellett.  Ennek jegyében, immár második éve, a német túraautó – bajnokság futamain, feltűnő, rózsaszín BWT Mercedes-AMG C 63 DTM-el állnak rajthoz a pilóták.

A férfias sporttól távol álló, pink-magenta autóval a Mercedes nem csak a minőségi vízfogyasztásra, hanem annak mindennapokban való használatára is szeretné felhívni a figyelmet. Mint mondják, az őket támogató vízkezelő berendezéseket gyártó cég ugyanazt az innovatív technológiát és minőséget képviseli az egészséges és tudatos vízhasználat területén, mint a Mercedes az autógyártásban.

A német pilóták természetesen, ők maguk is jó példával járnak elöl: magnéziummal dúsított, szűrt vizet isznak¸amely a versenyek idején is biztosítja számukra a megfelelő vitalitást.

A víz ugyan nem csodaszer, de szervezetünk számára mégis nélkülözhetetlen, hiszen testünk folyamatosan folyadékot veszít, amit pótolnunk kell. Erre a tiszta víz a legmegfelelőbb, véli Görög Zita, aki az elmúlt években több fórumon igyekezett felhívni a figyelmet a környezettudatos vízhasználatra a mindennapokban, az egészséges életmód elkötelezettjeként, pedig magnéziumos BWT víz mellett tette le a voksát – áll az akcióról kiadott közleményben.

Marketing

Új plakátkampányt indított a Civil Összefogás Fórum

A plakátokon Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter együtt szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön a CÖF-CÖKA kampányának plakátja, forrás: Facebook / @civilosszefogas

– Megkezdte második plakátkampányát az országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) – közölte a Magyar Nemzettel Csizmadia László, a CÖF–CÖKA elnöke. Hozzátette: először vidéken jelentek meg a plakátok, amelyekkel kedd óta már Budapesten is lehet találkozni.

A plakátokon Gyurcsány Ferencet és Márki-Zay Pétert közösen ábrázolják, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjére „mini Feri” néven hivatkoznak, a két baloldali politikus kinézete pedig a népszerű Austin Powers-filmek főgonosz szereplőit idézi.

Mint Csizmadia közölte, a plakátok terjesztését a CÖF által alapított cég, a Kövess Minket 2022 Kft. végzi. – Egyetértünk azzal, ami a plakátokon látható – tette hozzá az elnök. 

Tovább olvasom

Marketing

Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye

Hamarosan elkezdik a plakátok kiszállítását a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfőn.

Közzétéve:

Borítókép: Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A nemzetiszínű motívummal ellátott hirdetmény 50×70 centiméter méretű és mintegy 90.000 darabot gyártottak belőle.

A hirdetmény tartalmazza egyebek mellett az április 3-án esedékes választás és országos népszavazás napját, valamint azt, hogy aki lakóhelyétől eltérő helyen szeretne szavazni, az március 25-én 16 óráig átjelentkezhet vagy kérheti felvételét a külképviseleti névjegyzékbe.

Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A hirdetmény tartalmazza azt is, hogy mozgóurnát a szavazás napján 12 óráig lehet kérni.

A választópolgárok részletes tájékoztatásért a polgármesteri hivatalban működő helyi választási irodához fordulhatnak vagy meglátogathatják a www.valasztas.hu weboldalt.

Tovább olvasom

Marketing

Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

Közöttük miniagyat és miniszívet létrehozó magyar startup, gyermekotthon és egy fiatal olimpikon is szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön az egyik jelölt, a vajdasági RTV 2-es csatornája környezettudatosságra nevelő gyermekműsor-sorozatának, a Zöldgömbnek a csapata, középen Gazsó Orsolya, a produkció ötletgazdája, gyártója és rendezője, forrás: Highlights of Hungary

A Highlights of Hungary a

Hass, alkoss, gyarapíts!

felkiáltással kereste 2021 legkiválóbb magyar teljesítményeit kategóriák nélkül, hogy díjazza és bemutassa őket a nagyközönségnek – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Határon innen és túl gyűjtötték az idei nagykövetek – Oláh Zsanett, Pintér-Tomka Emese, Böszörményi- Nagy Gergely, Remete Tibor, Trunk Tamás, Bagossy Norbert, Gém Péter, Mádai Vivien, Trellay Levente, Margaret Ann Dowling, Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa, Nagy Viktor, Nagy Anna – a Highlights of Hungary-ra a szerintük legkiválóbb, legszerethetőbb történeteket, amelyekre mindenki büszkén nézhet fel.

A jelöltek között civil szervezetek, sportolók, üzleti, tudományos és kulturális eredmények is szerepelnek.

A jelöltek teljes listája IDE KATTINTVA érhető el.

A szavazás február elején kezdődik és két hétig tart, a díjátadót online rendezik február 24-én. A díjazottak idén is 2-2 millió forintban részesülnek.

Tovább olvasom