Kövess minket!

Marketing

Év elejétől már a Player Media csoport és a Csakfoci.hu is az Atmediánál

Egyedi elérésben már az 5. legnagyobb az Atmedia online portfóliója.

A multimédiás kereskedőház, az Atmedia 2021. január elsejétől a Player csoport meghatározó férfi tematikájú portáljainak hirdetésértékesítésével bővítette digitális portfólióját. Az Atmedia 4 éve indította el az online üzletágát és mostanra a digitális reklámpiacon már az 5. legnagyobb egyedi olvasói elérésű portfólióval rendelkezik.

Az Atmedia online portfóliójának egyedi felhasználói elérése 2020-ban egy év alatt 3 százalékkal nőtt, így az online sales house-ok piacán az év eleji 7. helyről év végére az 5. helyre ugrott előre. A növekedés elsősorban a vállalat dinamikus portfólióbővítésének köszönhető, de az eredményt segítette a világjárvány hatására megnőtt online tartalomfogyasztás is.

A Player csoport a minőségi férfi tematikájú weboldalainak hirdetésértékesítésére az Atmédiát választotta, így január 1-étől a Player.hu, Roadster.hu, Raketa.hu és Csakfoci.hu magazinok reklámfelületeit a hirdetők a kereskedőháznál érhetik el.

A Player Media kiadó 2011-ben indult és férfiaknak szóló tematikus lifestyle kiadványokra specializálódott.

Nagy Gergely, Player Media ügyvezetője elmondta: „Kiadónk számára a megfelelő sales house partner kiválasztása kulcsfontosságú kérdés. Figyeltünk arra, hogy márkáink olyan tartalmi és üzleti környezetbe kerülhessenek, ahol partnerünk portfóliójának értékes és megkerülhetetlen részeivé válhatnak, és kiemelt figyelem övezi őket. Emellett az Atmedia kiválasztásakor az is fontos szempont volt, hogy egy szakmailag felkészült erős csapattal közösen tudjuk a jövőt építeni.”

Donkó Péter, Player Media értékesítési vezetője kiemelte: „Az elmúlt 8 évben a Player Media magazinjai izgalmas és minőségi szereplőivé váltak a hazai online piacnak, de folytatjuk márkáink építését és üzleti megoldásaink fejlesztéseit. Ehhez olyan stratégiai együttműködő partnerekre van szükségünk, akik színvonalasan és előre mutatóan képviselik magazinjainkat az ügynökségi területeken is, ezért esett a választásunk az Atmediára. Portfóliónkkal elsősorban férfi olvasókat célzunk meg, ezért fontos volt olyan partnert választanunk, akik építeni tudnak erre az értékünkre.”

A Csakfoci.hu Magyarország vezető online futball magazinja, amely 2007 óta van jelen az online médiában. A piacvezető fociportálon naponta közel 50 friss hírrel, exkluzív információkkal, videókkal és élő közvetítésekkel találkozhatnak az olvasók. A Csakfoci.hu tartalmait havonta több mint 380 ezer egyedi látogató kíséri figyelemmel és 5,6 millió oldalt tölt le (forrás: Gemius Ipsos Traffic). Az oldal látogatóinak 71 százaléka 18-49 év közötti, 68 százalékuk férfi.

Erdélyi Eszter, az Atmedia online üzletfejlesztési és értékesítési vezetője elmondta: „Különösen izgalmas vállalatunk számára ez az együttműködés, mert egy olyan kiadóval kezdődött el a közös munka, aki a férfias tartalomszolgáltatás specialistája, és minőségi, változatos tartalmi környezetet biztosít a hirdetők számára. Meggyőződésünk, hogy a Player Media magazinjaival izgalmas és egyedi megoldásokat is kínálhatunk a hirdetőknek, ezért külön örömmel fogadtuk az együttműködésünk elindítását.”

Marketing

Új plakátkampányt indított a Civil Összefogás Fórum

A plakátokon Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter együtt szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön a CÖF-CÖKA kampányának plakátja, forrás: Facebook / @civilosszefogas

– Megkezdte második plakátkampányát az országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) – közölte a Magyar Nemzettel Csizmadia László, a CÖF–CÖKA elnöke. Hozzátette: először vidéken jelentek meg a plakátok, amelyekkel kedd óta már Budapesten is lehet találkozni.

A plakátokon Gyurcsány Ferencet és Márki-Zay Pétert közösen ábrázolják, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjére „mini Feri” néven hivatkoznak, a két baloldali politikus kinézete pedig a népszerű Austin Powers-filmek főgonosz szereplőit idézi.

Mint Csizmadia közölte, a plakátok terjesztését a CÖF által alapított cég, a Kövess Minket 2022 Kft. végzi. – Egyetértünk azzal, ami a plakátokon látható – tette hozzá az elnök. 

Tovább olvasom

Marketing

Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye

Hamarosan elkezdik a plakátok kiszállítását a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfőn.

Közzétéve:

Borítókép: Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A nemzetiszínű motívummal ellátott hirdetmény 50×70 centiméter méretű és mintegy 90.000 darabot gyártottak belőle.

A hirdetmény tartalmazza egyebek mellett az április 3-án esedékes választás és országos népszavazás napját, valamint azt, hogy aki lakóhelyétől eltérő helyen szeretne szavazni, az március 25-én 16 óráig átjelentkezhet vagy kérheti felvételét a külképviseleti névjegyzékbe.

Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A hirdetmény tartalmazza azt is, hogy mozgóurnát a szavazás napján 12 óráig lehet kérni.

A választópolgárok részletes tájékoztatásért a polgármesteri hivatalban működő helyi választási irodához fordulhatnak vagy meglátogathatják a www.valasztas.hu weboldalt.

Tovább olvasom

Marketing

Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

Közöttük miniagyat és miniszívet létrehozó magyar startup, gyermekotthon és egy fiatal olimpikon is szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön az egyik jelölt, a vajdasági RTV 2-es csatornája környezettudatosságra nevelő gyermekműsor-sorozatának, a Zöldgömbnek a csapata, középen Gazsó Orsolya, a produkció ötletgazdája, gyártója és rendezője, forrás: Highlights of Hungary

A Highlights of Hungary a

Hass, alkoss, gyarapíts!

felkiáltással kereste 2021 legkiválóbb magyar teljesítményeit kategóriák nélkül, hogy díjazza és bemutassa őket a nagyközönségnek – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Határon innen és túl gyűjtötték az idei nagykövetek – Oláh Zsanett, Pintér-Tomka Emese, Böszörményi- Nagy Gergely, Remete Tibor, Trunk Tamás, Bagossy Norbert, Gém Péter, Mádai Vivien, Trellay Levente, Margaret Ann Dowling, Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa, Nagy Viktor, Nagy Anna – a Highlights of Hungary-ra a szerintük legkiválóbb, legszerethetőbb történeteket, amelyekre mindenki büszkén nézhet fel.

A jelöltek között civil szervezetek, sportolók, üzleti, tudományos és kulturális eredmények is szerepelnek.

A jelöltek teljes listája IDE KATTINTVA érhető el.

A szavazás február elején kezdődik és két hétig tart, a díjátadót online rendezik február 24-én. A díjazottak idén is 2-2 millió forintban részesülnek.

Tovább olvasom