Kövess minket!

Marketing

Elindult a Samsung szelfikampánya

Az augusztus 9-én indult online kampány célja, hogy felhívja a figyelmet Samsung csúcskategóriás készüléke, a Galaxy S7 edge kamerafunkcióira.

Tavaly a Samsung a közönség bevonásával kereste Magyarország legjobb szelfizős helyeit, hogy a részvevőkkel közösen elkészíthesse az ország szelfi térképét: a kampány során 500 helyszínen mintegy 1800 fotó született, miközben a helyiek újra felfedezhették a lakóhelyük rejtett csodáit.

Az aktivitás sikerén felbuzdulva idén folytatódik a kampány Selfie Guide 2.0 néven. A Samsung ezúttal négy kategóriában hirdetett pályázatot a szelfik szerelmeseinek. A résztvevőknek saját Instagramjukra kell feltölteniük képeket a #S7SelfieGuide, a #SamsungMagyarorszag, valamint a megfelelő kategóriához kapcsolódó hashtaggel együtt:

  • #morningfie: Te hogy ébredtél reggel? Mutasd meg bátran!
  • #darkfie: Egy profi szelfizőnek ugye nincs szüksége nappali fényre egy igazán jó képhez? Bizonyítsd!
  • #sportfie: Mert köztudott, hogy egy edzést csak egy szelfi hitelesíthet!
  • #groupfie: Mutasd meg, hogy Ti hogyan szórakoztok együtt!

A pályázat keretében minden hét elején gazdára talál egy Samsung külső akkumulátor, valamint a játék végén a zsűri a négy szelfikategória legjobb képét egy-egy Level On wireless fejhallgatóval jutalmazza. Azok közül pedig, akik mind a négy kategóriában töltöttek fel képet, választják ki azt a szerencsést, aki egy Samsung Galaxy S7 edge készülékkel lesz gazdagabb.

A pályázókat három népszerű Insta-fotós, Csányi Pisti, Petőcz Orsolya és Lakatos Levente is segíti: ők a kampány microsite-jára feltöltött how to videókban osztanak meg olyan tippeket-trükköket, amelyekkel a szelfik még izgalmasabbá és tökéletesebbé tehetők.

A közösségi média felületei mellett a szelfizők a város számos, frekventált pontján is találkozhatnak a kampánnyal: egy 3 méter hosszú kihelyezett szelfibot segítségével készíthetnek különleges csoportos szelfiket.

A 3 hétig futó Selfie Guide 2.0 részletei a http://www.samsung.com/hu/selfieguide/ oldalon találhatók.

Marketing

Új plakátkampányt indított a Civil Összefogás Fórum

A plakátokon Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter együtt szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön a CÖF-CÖKA kampányának plakátja, forrás: Facebook / @civilosszefogas

– Megkezdte második plakátkampányát az országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) – közölte a Magyar Nemzettel Csizmadia László, a CÖF–CÖKA elnöke. Hozzátette: először vidéken jelentek meg a plakátok, amelyekkel kedd óta már Budapesten is lehet találkozni.

A plakátokon Gyurcsány Ferencet és Márki-Zay Pétert közösen ábrázolják, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjére „mini Feri” néven hivatkoznak, a két baloldali politikus kinézete pedig a népszerű Austin Powers-filmek főgonosz szereplőit idézi.

Mint Csizmadia közölte, a plakátok terjesztését a CÖF által alapított cég, a Kövess Minket 2022 Kft. végzi. – Egyetértünk azzal, ami a plakátokon látható – tette hozzá az elnök. 

Tovább olvasom

Marketing

Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye

Hamarosan elkezdik a plakátok kiszállítását a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfőn.

Közzétéve:

Borítókép: Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A nemzetiszínű motívummal ellátott hirdetmény 50×70 centiméter méretű és mintegy 90.000 darabot gyártottak belőle.

A hirdetmény tartalmazza egyebek mellett az április 3-án esedékes választás és országos népszavazás napját, valamint azt, hogy aki lakóhelyétől eltérő helyen szeretne szavazni, az március 25-én 16 óráig átjelentkezhet vagy kérheti felvételét a külképviseleti névjegyzékbe.

Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A hirdetmény tartalmazza azt is, hogy mozgóurnát a szavazás napján 12 óráig lehet kérni.

A választópolgárok részletes tájékoztatásért a polgármesteri hivatalban működő helyi választási irodához fordulhatnak vagy meglátogathatják a www.valasztas.hu weboldalt.

Tovább olvasom

Marketing

Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

Közöttük miniagyat és miniszívet létrehozó magyar startup, gyermekotthon és egy fiatal olimpikon is szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön az egyik jelölt, a vajdasági RTV 2-es csatornája környezettudatosságra nevelő gyermekműsor-sorozatának, a Zöldgömbnek a csapata, középen Gazsó Orsolya, a produkció ötletgazdája, gyártója és rendezője, forrás: Highlights of Hungary

A Highlights of Hungary a

Hass, alkoss, gyarapíts!

felkiáltással kereste 2021 legkiválóbb magyar teljesítményeit kategóriák nélkül, hogy díjazza és bemutassa őket a nagyközönségnek – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Határon innen és túl gyűjtötték az idei nagykövetek – Oláh Zsanett, Pintér-Tomka Emese, Böszörményi- Nagy Gergely, Remete Tibor, Trunk Tamás, Bagossy Norbert, Gém Péter, Mádai Vivien, Trellay Levente, Margaret Ann Dowling, Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa, Nagy Viktor, Nagy Anna – a Highlights of Hungary-ra a szerintük legkiválóbb, legszerethetőbb történeteket, amelyekre mindenki büszkén nézhet fel.

A jelöltek között civil szervezetek, sportolók, üzleti, tudományos és kulturális eredmények is szerepelnek.

A jelöltek teljes listája IDE KATTINTVA érhető el.

A szavazás február elején kezdődik és két hétig tart, a díjátadót online rendezik február 24-én. A díjazottak idén is 2-2 millió forintban részesülnek.

Tovább olvasom