Kövess minket!

Marketing

Egyenesen a kifutóról: Megérkeztek a legújabb Jordan darabok

A Nike a párizsi férfi divathéten hullajtotta le a leplet a legújabb Jordan darabokról. A kosársport kultúráját, a pályát és az egész Jordan közösséget szem előtt tartva, az új őszi kollekció megalkotásánál a Nike a játék iránti szeretetre helyezte a hangsúlyt. Egy teljes Air Jordan I széria, Russell Westbrook kapszulakollekció, és megannyi újragondolt klasszikus vár a rajongókra.

Az Air Jordan I a kosárpályák után az utcán is ikonikussá nőtte ki magát, idén ősztől pedig újra kiemelt figyelmet kapnak az unisex darabok. Az új Air Jordan I High OG modelleket Nike Air üzenetekkel spékelték meg, az Air Jordan I Explorer XX áttetsző rétegekkel és puha bőr elemekkel ad kontrasztot a hasított dizájnhoz. A harmadik szezonját élő Air Jordan I Rebel XX is felturbózva tér vissza, ezen kívül találkozhatunk egzotikus anyaghasználattal, fűző nélküli modellekkel és meglepő színekkel is.

Air Jordan I High OG modellek - Nike
Air Jordan I High OG modellek – Nike

Russell Westbrook

A „Why Not?” azaz „Miért ne?” az NBA szupersztár mantrája, akinek figyelemfelkeltő stílusa és gondolkodásmódja két cipő és egy kapszulakollekció tervezésénél is inspirációként szolgált. A Floral Why Not? ruhakollekció a korai 90-es évek all-star mezeinek mintájával kombinálja a nyárias virág printet, mindezt Westbrook szülővárosában, Los Angelesben fotózták be, a fagyöngy minta pedig a csapata városának, Oklahomának a szimbóluma. A kollekció megalkotásához még az anyagokat is maga a kosaras válogatta.

Why Not? Group - Nike
Why Not? Group – Nike

Vissza a suliba

A három Back To School sneaker három Jordan márkacsaládtag és azok iskolája előtt tiszteleg. Az Air Jordan X Class of 2006-ot Russell Westbrook, az Air Jordan XII Class of 2003-at Chris Paul, az Air Jordan XII Class of 2002-t pedig Carmelo Anthony gimnáziuma inspirálta.

Jordanek - Nike
Jordanek – Nike

Minden, ami Michael Jordan

Karrierje során Michael Jordan holtszezonban is rendszeresen járta a világot, hogy bemutatómeccseket játsszon és találkozzon nemzetközi rajongóival. Az Air Jordan International Flight kollekció három igen emlékezetes állomásból nyerte az inspirációt. Az Air Jordan V International Flight az 1990-es év Barcelonájába, az Air Jordan XII Internationalist Flight az 1996-os Tokióba, az Air Jordan III Internationalist Flight pedig az 1988-as Los Angeles-be repíti vissza a rajongókat.

A chicagói Don C-vel közös kollaboráció, Jordan Legacy 312 olyan klasszikus modellekből merít ihletet, mint az Air Jordan I, az Air Jordan III és a Nike Air Alpha Force Low.

A 2003-ban alapított Quai 54 a világ egyik legelismertebb streetball tornájává nőtte ki magát. Most pedig a párizsi divatból és utcai kultúrából inspirálódva az Air Jordan II-ra is rányomta a bélyegét a vadiúj fekete, Electric Green és Infrared színállásokkal.

 

Marketing

Új plakátkampányt indított a Civil Összefogás Fórum

A plakátokon Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter együtt szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön a CÖF-CÖKA kampányának plakátja, forrás: Facebook / @civilosszefogas

– Megkezdte második plakátkampányát az országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) – közölte a Magyar Nemzettel Csizmadia László, a CÖF–CÖKA elnöke. Hozzátette: először vidéken jelentek meg a plakátok, amelyekkel kedd óta már Budapesten is lehet találkozni.

A plakátokon Gyurcsány Ferencet és Márki-Zay Pétert közösen ábrázolják, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjére „mini Feri” néven hivatkoznak, a két baloldali politikus kinézete pedig a népszerű Austin Powers-filmek főgonosz szereplőit idézi.

Mint Csizmadia közölte, a plakátok terjesztését a CÖF által alapított cég, a Kövess Minket 2022 Kft. végzi. – Egyetértünk azzal, ami a plakátokon látható – tette hozzá az elnök. 

Tovább olvasom

Marketing

Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye

Hamarosan elkezdik a plakátok kiszállítását a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfőn.

Közzétéve:

Borítókép: Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A nemzetiszínű motívummal ellátott hirdetmény 50×70 centiméter méretű és mintegy 90.000 darabot gyártottak belőle.

A hirdetmény tartalmazza egyebek mellett az április 3-án esedékes választás és országos népszavazás napját, valamint azt, hogy aki lakóhelyétől eltérő helyen szeretne szavazni, az március 25-én 16 óráig átjelentkezhet vagy kérheti felvételét a külképviseleti névjegyzékbe.

Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A hirdetmény tartalmazza azt is, hogy mozgóurnát a szavazás napján 12 óráig lehet kérni.

A választópolgárok részletes tájékoztatásért a polgármesteri hivatalban működő helyi választási irodához fordulhatnak vagy meglátogathatják a www.valasztas.hu weboldalt.

Tovább olvasom

Marketing

Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

Közöttük miniagyat és miniszívet létrehozó magyar startup, gyermekotthon és egy fiatal olimpikon is szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön az egyik jelölt, a vajdasági RTV 2-es csatornája környezettudatosságra nevelő gyermekműsor-sorozatának, a Zöldgömbnek a csapata, középen Gazsó Orsolya, a produkció ötletgazdája, gyártója és rendezője, forrás: Highlights of Hungary

A Highlights of Hungary a

Hass, alkoss, gyarapíts!

felkiáltással kereste 2021 legkiválóbb magyar teljesítményeit kategóriák nélkül, hogy díjazza és bemutassa őket a nagyközönségnek – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Határon innen és túl gyűjtötték az idei nagykövetek – Oláh Zsanett, Pintér-Tomka Emese, Böszörményi- Nagy Gergely, Remete Tibor, Trunk Tamás, Bagossy Norbert, Gém Péter, Mádai Vivien, Trellay Levente, Margaret Ann Dowling, Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa, Nagy Viktor, Nagy Anna – a Highlights of Hungary-ra a szerintük legkiválóbb, legszerethetőbb történeteket, amelyekre mindenki büszkén nézhet fel.

A jelöltek között civil szervezetek, sportolók, üzleti, tudományos és kulturális eredmények is szerepelnek.

A jelöltek teljes listája IDE KATTINTVA érhető el.

A szavazás február elején kezdődik és két hétig tart, a díjátadót online rendezik február 24-én. A díjazottak idén is 2-2 millió forintban részesülnek.

Tovább olvasom