Kövess minket!

Marketing

Átszervezi ügynökségeit a Publicis Media

A globális ügynökség négy márkanév alá szervezi át a tevékenységét: Starcom, Zenith, Mediavest/Spark és Optimedia/Blue 449. Az egyes cégek vezetése is átalakul.

Steve King, a Publicis Media vezérigazgatója az egyszerűbb és hatékonyabb struktúrával, a jobb együttműködéssel és a méretgazdaságossággal magyarázta a lépést. Maurice Lévy, a Publicis Groupe elnök-vezérigazgatója az ügyfelek számára biztosított értéknövekedést, valamint a jobb növekedési lehetőségeket hangsúlyozta a lépés kapcsán.

Az új struktúra a Publicis Media 20 legnagyobb piacára vonatkozik, amelyet három régióra osztottak (zárójelben a regionális vezetők):

 • Amerikai kontinens (Tim Jones)
 • EMEA (Iain Jacob)
 • APAC (Gerry Boyle)

Globális szinten Adrian Sayliss felel a pénzügyekért, Séverine Charbon az emberi erőforrásért (Chief Talent Officer), John Sheehy pedig az ügyfélkapcsolatokért.

A Publicis Media emellett hét központi szakértői csoportot (Global Practices) is létrehoz a módszerek egységesítése és gyors elterjesztése céljából:

 • Adat, technológia és innováció (Stephan Beringer)
 • Tartalom (Belinda Rowe)
 • Trading és vásárlás (Simon Pardon)
 • Performancia (Michael Kahn)
 • Üzletfejlesztés és kommunikáció (Lauren Hanrahan)
 • Üzleti átalakulás (Richard Hartell)
 • Elemzés, kutatás és insight (Steve Simpson)

A Starcom és a Zenith továbbra is nagy globális márkaként működik, a Mediavest/Spark a harmadik nagy, globális márkává válik, míg az Optimedia/Blue 449 az erős globális kihívó szerepét kapja.

A négy márka nemzetközi márkaelnökei:

 • Lisa Donohue (Starcom)
 • Vittorio Bonori (Zenith)
 • Brian Terkelsen (Mediavest | Spark)
 • Vígh András (Optimedia | Blue 449) (Ő karrierjét a kilencvenes évek végén Budapesten kezdte, két évig a Zenith Hungary ügyvezetője is volt, de több mint egy évtizedes ázsiai piaci tapasztalattal is rendelkezik.)

A Starcom Mediavest Group és ZenithOptimedia Group márkanevek megszűnnek. A VivaKi képességeit a Global Practices modellbe integrálják. A Performics megmarad a Publicis Media globális performance marketing márkájaként és valamennyi ügynökséget kiszolgálja.

Marketing

Új plakátkampányt indított a Civil Összefogás Fórum

A plakátokon Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter együtt szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön a CÖF-CÖKA kampányának plakátja, forrás: Facebook / @civilosszefogas

– Megkezdte második plakátkampányát az országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) – közölte a Magyar Nemzettel Csizmadia László, a CÖF–CÖKA elnöke. Hozzátette: először vidéken jelentek meg a plakátok, amelyekkel kedd óta már Budapesten is lehet találkozni.

A plakátokon Gyurcsány Ferencet és Márki-Zay Pétert közösen ábrázolják, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjére „mini Feri” néven hivatkoznak, a két baloldali politikus kinézete pedig a népszerű Austin Powers-filmek főgonosz szereplőit idézi.

Mint Csizmadia közölte, a plakátok terjesztését a CÖF által alapított cég, a Kövess Minket 2022 Kft. végzi. – Egyetértünk azzal, ami a plakátokon látható – tette hozzá az elnök. 

Tovább olvasom

Marketing

Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye

Hamarosan elkezdik a plakátok kiszállítását a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfőn.

Közzétéve:

Borítókép: Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A nemzetiszínű motívummal ellátott hirdetmény 50×70 centiméter méretű és mintegy 90.000 darabot gyártottak belőle.

A hirdetmény tartalmazza egyebek mellett az április 3-án esedékes választás és országos népszavazás napját, valamint azt, hogy aki lakóhelyétől eltérő helyen szeretne szavazni, az március 25-én 16 óráig átjelentkezhet vagy kérheti felvételét a külképviseleti névjegyzékbe.

Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A hirdetmény tartalmazza azt is, hogy mozgóurnát a szavazás napján 12 óráig lehet kérni.

A választópolgárok részletes tájékoztatásért a polgármesteri hivatalban működő helyi választási irodához fordulhatnak vagy meglátogathatják a www.valasztas.hu weboldalt.

Tovább olvasom

Marketing

Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

Közöttük miniagyat és miniszívet létrehozó magyar startup, gyermekotthon és egy fiatal olimpikon is szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön az egyik jelölt, a vajdasági RTV 2-es csatornája környezettudatosságra nevelő gyermekműsor-sorozatának, a Zöldgömbnek a csapata, középen Gazsó Orsolya, a produkció ötletgazdája, gyártója és rendezője, forrás: Highlights of Hungary

A Highlights of Hungary a

Hass, alkoss, gyarapíts!

felkiáltással kereste 2021 legkiválóbb magyar teljesítményeit kategóriák nélkül, hogy díjazza és bemutassa őket a nagyközönségnek – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Határon innen és túl gyűjtötték az idei nagykövetek – Oláh Zsanett, Pintér-Tomka Emese, Böszörményi- Nagy Gergely, Remete Tibor, Trunk Tamás, Bagossy Norbert, Gém Péter, Mádai Vivien, Trellay Levente, Margaret Ann Dowling, Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa, Nagy Viktor, Nagy Anna – a Highlights of Hungary-ra a szerintük legkiválóbb, legszerethetőbb történeteket, amelyekre mindenki büszkén nézhet fel.

A jelöltek között civil szervezetek, sportolók, üzleti, tudományos és kulturális eredmények is szerepelnek.

A jelöltek teljes listája IDE KATTINTVA érhető el.

A szavazás február elején kezdődik és két hétig tart, a díjátadót online rendezik február 24-én. A díjazottak idén is 2-2 millió forintban részesülnek.

Tovább olvasom