Kövess minket!

Marketing

Nemzetközi innovációs programot hirdet a Telenor

Belső, innovatív ötletversenyt hirdetett munkatársainak a Telenor új, tizenkét országra kiterjedő programja keretében, mely a csoport digitális stratégiájához is kapcsolódik.

Az Ignite Incubator nevű innovációs programot Sigve Brekke, a Telenor-csoport elnök-vezérigazgatója a cégcsoport minden leányvállalatánál élőben közvetített eseményen jelentette be. Beszédében hangsúlyozta, hogy minden kollégát arra bátorít, hogy lépjen ki saját komfortzónájából, és éljen a lehetőséggel, csatlakozzon ötleteivel az innovációs programhoz.”Kimagasló felhasználói élményt és új, vonzó termékek széles skáláját kell kínálnuk sok millió ügyfelünknek. Ehhez azonban elsőként kell felfedeznünk és tesztelnünk az új ötleteket, ehhez pedig alaposan meg kell ismernünk ügyfeleink vágyait. Ki alkalmas a legjobban erre a feladatra? Hát mi. Itt az idő, hogy felpörgessük a belső innovációs folyamatot!”

Beosztásától függetlenül bárki csatlakozhat a Telenor inkubátorprogramjához a cégcsoport tizenkét országban működő leányvállalatánál dolgozó 36 ezer munkatárs közül. A nevezőknek leginkább olyan létező ügyféligényekre reflektáló megoldással érdemes indulniuk, amely vagy globálisan alkalmazható ötlet, vagy legalább egy adott régióban nagy jelentőséggel bír.

Az Ignite Incubator nemzetközi zsűrije minden beérkező ötletet megvizsgál, a legjobb tervvel nevező csapatok pedig június közepén személyesen mutathatják be az általuk kigondolt megoldásokat a zsűri tagjainak, amely a tizenkét legjobbat fogja kiválasztani közülük.

Az ötletek értékelésekor a zsűri egyrészt azt vizsgálja, hogy az adott innováció milyen módon válaszol az ügyfelek igényeire, megvalósítási lehetőségei mennyire életszerűek, és mekkora piaci potenciál rejt magában. A tizenkét legjobban szereplő csapat tagjai három hónapos inkubátorprogramon vehetnek részt, ahol elkészíthetik a kitalált termék/szolgáltatás első, korlátozott funkcionalitású prototípusát.

Az Ignite Incubator program a Telenor-csoport 2020-ig érvényes stratégiájához is kapcsolódik: a cégcsoport négy éven belül legalább 300 millió felhasználót szeretne meghódítani digitális szolgáltatásaival.

Marketing

Új plakátkampányt indított a Civil Összefogás Fórum

A plakátokon Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter együtt szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön a CÖF-CÖKA kampányának plakátja, forrás: Facebook / @civilosszefogas

– Megkezdte második plakátkampányát az országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) – közölte a Magyar Nemzettel Csizmadia László, a CÖF–CÖKA elnöke. Hozzátette: először vidéken jelentek meg a plakátok, amelyekkel kedd óta már Budapesten is lehet találkozni.

A plakátokon Gyurcsány Ferencet és Márki-Zay Pétert közösen ábrázolják, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjére „mini Feri” néven hivatkoznak, a két baloldali politikus kinézete pedig a népszerű Austin Powers-filmek főgonosz szereplőit idézi.

Mint Csizmadia közölte, a plakátok terjesztését a CÖF által alapított cég, a Kövess Minket 2022 Kft. végzi. – Egyetértünk azzal, ami a plakátokon látható – tette hozzá az elnök. 

Tovább olvasom

Marketing

Elkészült az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye

Hamarosan elkezdik a plakátok kiszállítását a választási irodákhoz, és várhatóan még a héten minden településen kihelyezik őket – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfőn.

Közzétéve:

Borítókép: Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A nemzetiszínű motívummal ellátott hirdetmény 50×70 centiméter méretű és mintegy 90.000 darabot gyártottak belőle.

A hirdetmény tartalmazza egyebek mellett az április 3-án esedékes választás és országos népszavazás napját, valamint azt, hogy aki lakóhelyétől eltérő helyen szeretne szavazni, az március 25-én 16 óráig átjelentkezhet vagy kérheti felvételét a külképviseleti névjegyzékbe.

Az országgyűlési választás és a népszavazás hirdetménye a Nemzeti Választási Irodában 2022. január 17-én, fotó: MTI/Kovács Tamás

A hirdetmény tartalmazza azt is, hogy mozgóurnát a szavazás napján 12 óráig lehet kérni.

A választópolgárok részletes tájékoztatásért a polgármesteri hivatalban működő helyi választási irodához fordulhatnak vagy meglátogathatják a www.valasztas.hu weboldalt.

Tovább olvasom

Marketing

Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

Közöttük miniagyat és miniszívet létrehozó magyar startup, gyermekotthon és egy fiatal olimpikon is szerepel.

Közzétéve:

Borítóképünkön az egyik jelölt, a vajdasági RTV 2-es csatornája környezettudatosságra nevelő gyermekműsor-sorozatának, a Zöldgömbnek a csapata, középen Gazsó Orsolya, a produkció ötletgazdája, gyártója és rendezője, forrás: Highlights of Hungary

A Highlights of Hungary a

Hass, alkoss, gyarapíts!

felkiáltással kereste 2021 legkiválóbb magyar teljesítményeit kategóriák nélkül, hogy díjazza és bemutassa őket a nagyközönségnek – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Határon innen és túl gyűjtötték az idei nagykövetek – Oláh Zsanett, Pintér-Tomka Emese, Böszörményi- Nagy Gergely, Remete Tibor, Trunk Tamás, Bagossy Norbert, Gém Péter, Mádai Vivien, Trellay Levente, Margaret Ann Dowling, Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa, Nagy Viktor, Nagy Anna – a Highlights of Hungary-ra a szerintük legkiválóbb, legszerethetőbb történeteket, amelyekre mindenki büszkén nézhet fel.

A jelöltek között civil szervezetek, sportolók, üzleti, tudományos és kulturális eredmények is szerepelnek.

A jelöltek teljes listája IDE KATTINTVA érhető el.

A szavazás február elején kezdődik és két hétig tart, a díjátadót online rendezik február 24-én. A díjazottak idén is 2-2 millió forintban részesülnek.

Tovább olvasom