Kövess minket!

Marketing

GLAMOUR Women of the Year

Jövő márciusban a GLAMOUR magazin immár ötödik alkalommal adja át a Women of the Year elismeréseit. A legtehetségesebb divattervezőket, modelleket, énekesnőket, színésznőket és műsorvezetőket díjazza a magazin egy nagyszabású gála keretében.

Az elmúlt években hazánkban is hagyománnyá vált a Women of the Year díjátadó gála, amely jövő márciusban is díjazza a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyeket. A legjobb színésznők között az olvasók szavazataiért küzd Kerekes Vica, Kiss Ramóna, Tenki Réka, Tompos Kátya és az Olaszországban élő Osvárt Andrea is.

„Nincsen színész közönség nélkül, ezért ez most nekem nagyon nagy megerősítés. Örülök, hogy a hazámban is követik a pályafutásomat annak ellenére, hogy forgalmazási okok miatt sajnos nem minden filmem jut el kis honomig. Ritkán tudok itthon színházba járni és magyar filmet sem láttam sokat mostanában, de a tehetségekről persze mindig hall az ember. Nagy megtiszteltetés, hogy Magyarország színésznői között, egy ilyen fiatal mezőnybe én is bekerültem.” – árulta el Osvárt Andrea.

A legjobb divattervezők közül Benes Anita, Ivanka Katalin, Sarolt, Sármán Nóra és Szegedi Kata esélyes a díjra. Míg a világhírű modelljeink közül Palvin Barbara triplázhat, hiszen már két alkalommal átvehette a Women of the Year díját. Ebben Axente Vanessa, Bogár Niki, Srej Zsófi és Szikszai Johanna akadályozhatja meg, ha elég szavazatot gyűjt. Az énekesnők közül Hien, Palya Bea, Polgár Odett, Radics Gigi és Muri Enikő tehetsége érhet egy GLAMOUR díjat.

„A Glamour jelölés számomra valami olyasféle érzés, amikor éveken át veszel egy magazint, nézed a címlaplányokat, és egyszer csak a neved bekerül abba a magazinba. Amikor megtudtam, hogy jelölt lettem, és láttam a listát, összeszorult a gyomrom, persze jó értelemben. Az, hogy Palya Beával együtt vagyok esélyes a díjra, hihetetlen, de ugyanilyen Odett is, akivel egy korosztály vagyunk, de mégis más zenei palettán mozgunk. Minden jelölttel hatalmas megtiszteltetés egy „csapatba” tartozni, a magazinnak pedig nem tudok elég hálás lenni a jelölésért.” – mondta Muri Enikő, a 2011-es X-Faktor legjobb női hangja.

Az énekesnők mellett a műsorvezetők közül is biztosan új nyertest avat a magazin. 2013-ban D. Tóth Kriszta (MTV), Iszak Eszter (VIVA TV), Orosz Barbi (TV2), Takács Nóra (life.hu) és Vágó Piros (Class FM) küzd az olvasók szavazataiért. A hölgyek mellett a magazin persze ezúttal sem feledkezett meg az erősebbik nemről. A március 21-i gálán az is kiderül, hogy a Voice Mestereként is látható Caramel, a Carbonfools frontembere, Fehér Balázs, olimpiai bajnokunk, Szilágyi Áron, az X-Faktor győztes Vastag Csaba vagy a fotósként is sikeres Éder Krisztián dobogtatja meg leginkább a női szíveket. „Egy férfi számára talán az egyik legfontosabb visszaigazolás, ha kivívja a nők elismerését, akár a külsőségeket, akár a sikereit tekintve. Előadóként és magánemberként is nagyon jól esik a jelölés, főleg hogy nincs bennem kényszeres megfelelni akarás, egész egyszerűen csak úgy viselkedek, öltözködök és élek, ahogyan az számomra egyébként is természetes.” – vallotta be Éder Krisztián, akinek legutóbb Mainstream című fotókiállítása aratott hatalmas sikert. A hat kategória harminc jelöltjére december 19-től lehet szavazni a www.glamouronline.hu oldalon.

 

Marketing

Átadták Az utazó magazin turisztikai díjait

A legjobb szolgáltatók kapták az elismeréseket, köztük határon túli magyar vállalkozások is.

Közzétéve:

Borítókép: A díjazottak és az átadó Potápi Árpád János államtitkár a díjak átadóján a Continental Hotel Budapest szállodában, fotó: MTI/Balogh Zoltán

Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára a díjátadón kiemelte: fontos, hogy idén is díjazták a határon túli magyar turisztikai szolgáltatókat. Elismerését fejezte ki azoknak, akik a járvány ellenére fejlesztettek, és éltek a bértámogatással is. Közös erőfeszítések eredménye, hogy a járványt visszaszorították, és megtesznek mindent, hogy a következő hullám esetleges kitörésére is felkészüljenek – jelezte. Az oltás az egyetlen megoldás a sikeres védekezéshez, és mindenkit arra biztatott, hogy oltassa be magát, ha még nem tette meg.

Potápi Árpád János kitért arra, a közeljövőben a belföldi turizmusra lehet támaszkodni elsősorban. Reményét fejezte ki, hogy

az idei nyár a hazai turizmus megerősödését hozza majd. Budapestre pedig újra vissza kell csalogatni a vidéki turistákat

– tette hozzá.

Baldauf Csaba, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke arról beszélt, hogy az ágazat még egy leállást nem tudna túlélni, így reménykeltő, hogy az ismereteik szerint nem várható ilyen. Évekbe fog telni a kilábalás, ami már elindult.

Érsek M. Zoltán, Az utazó magazin főszerkesztője elmondta, hogy idén már 19. alkalommal adták át a legjobb turisztikai szolgáltatóknak járó díjakat. Közölte:

30 kategóriában díjazták a szolgáltatókat az olvasók és turisztikai szakemberek szavazata alapján.

Az év családbarát szállodája az alsópáhoki Kolping Hotel Spa & Family Resort lett, az év wellnessszállodája a Hotel Silverine Lake Resort, a szállodaüzemeltetője a Hotel & More Hotel Management. Az év üzleti szállodája elismerést a Prestige Hotel Budapest kapta, az év konferenciaszállodája a Duna Relax Hotel. Az év turisztikai városa tavaly Székesfehérvár lett, az év gyógyfürdője pedig a Hévizgyógyfürdő és Szent András Reumakórház. Az év wellnessfürdője az Aquaticum Debrecen.

A határon túli szolgáltatók között erdélyi, felvidéki, kárpátaljai, vajdasági, muravidéki és horvátországi éttermek, szálláshelyek egyaránt kaptak elismeréseket.

Tovább olvasom

Marketing

Emojis kampányt indított a kormány

A köztéri plakátkampány az új nemzeti konzultációt kíséri.

Közzétéve:

Borítókép forrás: mandiner.hu

Vidám, dühös, szomorú és egyéb emojikkal kísért plakátkampányt indít a többek között az illegális bevándorlásra és az LMBTQ-témára rákérdező nemzeti konzultáció támogatására a kormány. A kampány már fut a köztereken – hívta fel rá a figyelmet a Mandiner.

Tovább olvasom

Marketing

200 millió fontos reklámbevétel-kiesést okozhat az új szabályozás

Betiltja az Egyesült Királyság az egészségtelen élelmiszerek reklámozását 2023-tól, ami évente több mint 200 millió font bevételkiesést okozhat a műsorszolgáltatóknak.

Közzétéve:

Flickr

Boris Johnson brit miniszterelnök szeretne leszámolni az Egyesült Királyságon elhatalmasodó elhízási válsággal, ezért új intézkedéseket vezet be a kormány. Egyebek mellett

2023-tól betiltják az egészségtelen élelmiszerek reklámozását online és a televíziókban este kilenc óra előtt

– számol be róla a V4NA Hírügynökség.

A szabályozásról, mint a világ legszigorúbb marketingkorlátozásáról ír a The Guardian. A lap felhívja rá a figyelmet, hogy a szabályozás jelentősen befolyásolja az egyes márkák online és tévés reklámköltéseit, melyek évente több mint 600 millió fontot tesznek ki.

A magas zsír-, só- és cukortartalmú ételek és italok (HFSS – high fat, salt, sugar) reklámjaiból este 9 óráig nagyjából 200 millió fontos bevétele van évente az olyan műsorszolgáltatóknak, mint az ITV, Channel 4, Channel 5 és a Sky.

Az online hirdetési tilalom digitális marketing minden formáját érintené, mint a Facebook- és Google-hirdetések, a fizetett keresési találatok, SMS-, Instagram- és Twitter-promóciók. Becslések szerint évente 400 millió fontot költenek élelmiszerek online reklámozására az Egyesült Királyságban.

A The Guardian azt írja, hogy a szigorú szabályozás mellett azután döntött Boris Johnson miniszterelnök, hogy tavaly koronavírussal kórházba került. A kormányfő állítólag saját egészségügyi problémáit is felismerte, és úgy gondolja, ezek is hozzájárultak ahhoz, hogy súlyos beteg legyen, hiszen a túlsúlyos embereket nagyobb mértékben fenyegetik a betegségek, és többen is haltak meg közülük a járvány idején.

Egy kutatás szerint Angliában minden harmadik általános iskolás gyerek túlsúlyos vagy elhízott, csakúgy mint a felnőttek kétharmada.

Borítókép: illusztráció

Tovább olvasom