Kövess minket!

Karrier

Újabb vezetővel erősít az euroAWK Magyarországon

A német tulajdonban lévő euroAWK Outdoor Kft. menedzsmentjéhez 2016 júliusától csatlakozik Dr. Czerok Péter. A több mint húsz éves tapasztalattal rendelkező szakember a cég kampánytervezési csoportját vezeti.

A német euroAWK GmbH, illetve a magyarországi társaság német ügyvezetője, Bärbel Nieten itthon is fontos szerepet szán a nemzetközi szintű kampánytervezésnek és ügyfélkiszolgálásnak, ennek egyik fontos lépése a kampány-optimalizáló rendszer nyári bevezetése mellett a vezetőség további megerősítése.

„A cégcsoport a magyar piacon is hosszú távon tervez, ezért célunk, hogy a legfontosabb szakmai területek irányítása a német, a szlovák és a cseh piacok mellett Magyarországon is olyan hozzáértő és tapasztalt vezetők kezében legyen, akik hatékonyan képesek támogatni a cég megújult stratégiáját” – mondta el Bärbel Nieten.

Dr. Czerok Péter

A cég nemrég megújított magyarországi menedzsmentjében Dr. Czerok Péter mellett helyet kapott Boda János értékesítési vezető és Nagy Ferenc műszaki vezető is.

A cégnél Dr. Czerok Péter feladata az ajánlatok, árazások, szerződések menedzselése, illetve a meglévő ügyfelekkel történő kommunikáció és a kampányok tervezésének koordinálása. „A munkám legizgalmasabb része a cseh MGE Data által fejlesztett kampány-optimalizáló szoftver, az IMS bevezetésének irányítása és felügyelete. Az Európa-szerte már több országban is előszeretettel használt tervezőszoftver jelenleg az egyik legfejlettebb és legsokoldalúbb megoldás a piacon. Biztos vagyok benne, hogy kampánytervezésük során a magyarországi ügyfeleink is tapasztalni fogják a program számos előnyét” – mondta el Dr. Czerok Péter.

A szakember több mint húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, ebből közel 14 évet töltött a közterületi médiában. Korábban 11 évig volt ügyfélkapcsolati vezető az Outdoor Zrt.-nél (később Epamedia). Kereskedelmi igazgatói pozíciót töltött be a CEMP – Plazma Média Kft.-nél és a Bigprint Hungary Kft.-nél, valamint operatív igazgató volt az AD Solutions Kft.-nél és az Ambient Dekor Média Kft.-nél. Főbb feladatai közé tartozott a céges értékesítési stratégiák, kereskedelmi tervek kidolgozása és végrehajtása, komplex kampányok tervezése, kiemelt ügyfelek kezelése. A Szegedi Tudományegyetemen szerzett jogi diplomát Reklám- és Médiajog szakirányon, illetve közel két évet tanult az Egyesült Államokban.

Karrier

A Dal 2021 – Nekik lehet szurkolni a harmadik válogatón

A harmadik válogatóval folytatódik A Dal 2021. A szombaton a Duna Televízióban 19 óra 35 perckor kezdődő élő show-ban ismét tíz produkciót láthatnak a nézők.

Közzétéve:

A négy válogatóból húsz dal jut a két elődöntőbe, az innen tovább kerülő nyolc produkció alkotja a március 13-i finálé mezőnyét – közölte az MTVA hétfőn az MTI-vel.

A harmadik válogatóban a Beneath My Skin (daluk címe: Ébredj!, a Chain Bridge Pop (Messze valahol), Csondor Kata(Bosszúállók), Katona Petra (Viszlát múlt), Kozma Orsi (Változik a világ), Nági és Betti (Gyere velem), Nagy Szilárd feat. Ragány Misa (Drága hazám), a Pink & The Panthers (Sodor a szél), a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos (Maradok), valamint Szekér Gergő (Hazatérsz) lép színpadra.

A múlt szombati második válogatót Anevemandras (Kállay-Saunders András) nyerte Hazaérek majd című dalával. A zsűri szavazataival még a GERENDÁS feat. Dárdai Blanka (Senkié), Noémo (Hableány) és Szabó Leslie (Legyen másnak is jó) jutott az elődöntőbe, a közönség voksaival pedig Andelic Jonathan (Áldom).

A Dal 2021 műsorvezetője két korábbi győztes, Orsovai Renáta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

A versenyről részletes információk A Dal 2021 honlapján, valamint Facebook-, Instagram- és YouTube-oldalán találhatóak, ezeken extra tartalom, videó és cikk is elérhető a műsorról.

Tovább olvasom

Karrier

Ingyenes programozási kurzust indít a Microsoft

A techóriás a HTTP Alapítvánnyal és a Green Fox Academyvel működik együtt az akár három hét alatt elvégezhető magyar nyelvű tanfolyam szervezésében.

Közzétéve:

Pixabay

A februárban elindított közös program széles körben hozzáférhetővé teszi a digitalizálódó munkaerőpiac kihívásaira felkészítő alapszintű programozási tudást – közölte a Microsoft Magyarország az MTI-vel. Ezért az ingyenes #MyFirstApp Coding Camp nevű kurzus magyar nyelven érhető el, ezzel a most induló program az egyik legnagyobb belépési korlátot bontja le. Százhúsz jelentkező ráadásul mentori segítséggel vághat bele a tanulásba.

Felidézik: a Green Fox Academy tavaly márciusban, a járvány miatti korlátozások bevezetésekor indította el háromhetes ingyenes kurzusát, akkor még angolul.

“Csak Magyarországon közel 10 ezren érdeklődtek a lehetőség iránt, ugyanakkor sokan épp a nyelvi nehézségek miatt léptek vissza, nem volt meg a kellő magabiztosságuk ahhoz, hogy angolul végezzék el a programot”

– ismertette a közleményben Fachs Anita, a Green Fox Academy magyarországi vezetője.

Megjegyezte: bár a programozás nyelve kétségtelenül az angol, a program az alapszintű kódolói tudással növeli a résztvevők elhelyezkedési esélyeit.

Tovább olvasom

Karrier

Rekordnevezés a Kódolj határok nélkül! versenyre

Idén a tavalyi duplája, hatvan középiskolai csapat jelentkezett a Belügyminisztérium és a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által meghirdetett nyílt forráskódú programozó versenyre.

Közzétéve:

Pixabay

A középiskolások mellett a 2021-ben elsőként, hagyományteremtő céllal létrehozott felsőoktatási kategóriában 20 csapat méri majd össze tudását – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. az MTI-vel szerdán.

A verseny célja, hogy a programozás iránt érdeklődő diákok bővítsék tudásukat a nyílt forráskódú technológia témakörében, majd megmutassák tehetségüket egy valós alkalmazás kidolgozása során. A kezdeményezés emellett alkalmat teremt a hazai és a határon túli magyar anyanyelvű főiskolai és egyetemi hallgatók, oktatók és a NISZ Zrt. szakembereinek széleskörű tapasztalatcseréjére a nyílt forráskódú technológiák terén – közölték.

A nyílt forráskódú szoftverek és nyílt szabványok fontos szerepet töltenek be a magyar közigazgatásban. A NISZ Zrt. 2016-ban Nyílt Forráskódú Kompetencia Központot hozott létre, mely mára már kiemelkedő nemzetközi sikereket ért el a LibreOffice fejlesztésben és hibafeltárásban. 

A Kódolj határok nélkül! programozó versennyel kapcsolatban további részletek a verseny.nisz.hu oldalon találhatók.

Tovább olvasom