Kövess minket!

Karrier

Új digitális vezetőt igazolt a Republic Group

Az ügynökség digitális divízióját Tolnay-Knefély György irányítja.

Idén augusztusban csatlakozott Tolnay-Knefély György a Republic Group csapatához digital director pozícióban. Az ügynökség célja, hogy a digitális tranzakció iránt mindinkább elköteleződő, széles ügyfélportfoliót a márkaépítés mellett már a közösségi elfogadottságban, a sikeres konverzióban is hatékonyabban támogassák és a nemzetközi trendeknek megfelelő, professzionális kampányokkal szolgálják ki.

A több mint egy éves interjúztatási folyamat során a Republic menedzsmentje kifejezetten arra fókuszált, hogy ügyféloldalon találja meg azt a szakembert, aki nemcsak ügynökségi projektvezetésben rendelkezik komoly tapasztalattal, hanem az ügyfélnézőpontokat és kívánalmakat is megfelelően implementálja az ügynökség rendszerébe, valamint a Republic digitális csapatát kellő szakértelemmel tudja tovább fejleszteni. György több mint 10 évig dolgozott a Quince Amsterdam B.V. magyar leányvállalatánál, melynek 2009-től ügyvezető igazgatója volt. Korábbi ügynökségénél elsősorban olyan nemzetközi márkáknak dolgozott, mint a Samsung, Whirpool és HTC EMEA központja, a Philips EMEA és USA központja, valamint a Fiskars Europe, fókuszterületei pedig a B2B üzleti kommunikáció, retail aktiváció, digital signage, illetve az onboarding és e-learning rendszerek tervezése és kivitelezése – írják.

Tolnay-Knefély György

„Úgy gondolom, hogy az egész digitális világ emberi kapcsolatokról szól, még akkor is, ha ez nem mindig látszik. A Republic kreativitásában és naprakészségének erejében hatalmas potenciált látok, a csapatomnak pedig az a feladata, hogy ezeket a kreatív ötleteket megfelelően ültesse át digitális platformokra. A kreatív és digitális csapat összefonódása kiugróan sikeres, működő és mérhető megoldásokat nyújt majd az ügyfélkörünknek, akik többségében már nagyban elindultak a digitalizáció útján és ebben támogatásra van szükségük – nyilatkozta Tolnay-Knefély György. – A kampányok lényege mindig az, hogy a legfontosabb kulcsüzenet alkalmas pillanatban, a megfelelő csatornán jusson el a fogadóhoz, amikor figyel.”

„Gyuri érkezésével a Republic teljes körűen képes kiszolgálni az ügyfelek e területről érkező igényeit: a digitális transzformációtól egészen a napi szintű digitális fókuszú kommunikációig. Személyében egy higgadt, professzionális, megoldásorientált és az ügyfelek gondolkodásmódját tökéletesen megértő szakembert ismertünk meg. Örülünk, hogy a csapatunk tagja lett!” – mondta Barna Tamás, a Republic Group ügyvezető igazgatója.

„A digitális és a kreatív csapat immár kéz a kézben szolgálja ki partnereinket. Gyuri látásmódja és tájékozottsága kiemelkedő a szektorban, legutóbb a new york-i vezetőképzésem alkalmával találkoztam ennyire innovatív és előremutató koncepciókkal. Éppen ezért 2018-tól olyan területeket célzunk meg kampányainkkal, amely a szektor nemzetközi megoldásaival is felveszi a versenyt” – tette hozzá Márton Szabolcs, a Republic Group kreatív igazgatója.

Karrier

A Dal 2021 – Nekik lehet szurkolni a harmadik válogatón

A harmadik válogatóval folytatódik A Dal 2021. A szombaton a Duna Televízióban 19 óra 35 perckor kezdődő élő show-ban ismét tíz produkciót láthatnak a nézők.

Közzétéve:

A négy válogatóból húsz dal jut a két elődöntőbe, az innen tovább kerülő nyolc produkció alkotja a március 13-i finálé mezőnyét – közölte az MTVA hétfőn az MTI-vel.

A harmadik válogatóban a Beneath My Skin (daluk címe: Ébredj!, a Chain Bridge Pop (Messze valahol), Csondor Kata(Bosszúállók), Katona Petra (Viszlát múlt), Kozma Orsi (Változik a világ), Nági és Betti (Gyere velem), Nagy Szilárd feat. Ragány Misa (Drága hazám), a Pink & The Panthers (Sodor a szél), a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos (Maradok), valamint Szekér Gergő (Hazatérsz) lép színpadra.

A múlt szombati második válogatót Anevemandras (Kállay-Saunders András) nyerte Hazaérek majd című dalával. A zsűri szavazataival még a GERENDÁS feat. Dárdai Blanka (Senkié), Noémo (Hableány) és Szabó Leslie (Legyen másnak is jó) jutott az elődöntőbe, a közönség voksaival pedig Andelic Jonathan (Áldom).

A Dal 2021 műsorvezetője két korábbi győztes, Orsovai Renáta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

A versenyről részletes információk A Dal 2021 honlapján, valamint Facebook-, Instagram- és YouTube-oldalán találhatóak, ezeken extra tartalom, videó és cikk is elérhető a műsorról.

Tovább olvasom

Karrier

Ingyenes programozási kurzust indít a Microsoft

A techóriás a HTTP Alapítvánnyal és a Green Fox Academyvel működik együtt az akár három hét alatt elvégezhető magyar nyelvű tanfolyam szervezésében.

Közzétéve:

Pixabay

A februárban elindított közös program széles körben hozzáférhetővé teszi a digitalizálódó munkaerőpiac kihívásaira felkészítő alapszintű programozási tudást – közölte a Microsoft Magyarország az MTI-vel. Ezért az ingyenes #MyFirstApp Coding Camp nevű kurzus magyar nyelven érhető el, ezzel a most induló program az egyik legnagyobb belépési korlátot bontja le. Százhúsz jelentkező ráadásul mentori segítséggel vághat bele a tanulásba.

Felidézik: a Green Fox Academy tavaly márciusban, a járvány miatti korlátozások bevezetésekor indította el háromhetes ingyenes kurzusát, akkor még angolul.

“Csak Magyarországon közel 10 ezren érdeklődtek a lehetőség iránt, ugyanakkor sokan épp a nyelvi nehézségek miatt léptek vissza, nem volt meg a kellő magabiztosságuk ahhoz, hogy angolul végezzék el a programot”

– ismertette a közleményben Fachs Anita, a Green Fox Academy magyarországi vezetője.

Megjegyezte: bár a programozás nyelve kétségtelenül az angol, a program az alapszintű kódolói tudással növeli a résztvevők elhelyezkedési esélyeit.

Tovább olvasom

Karrier

Rekordnevezés a Kódolj határok nélkül! versenyre

Idén a tavalyi duplája, hatvan középiskolai csapat jelentkezett a Belügyminisztérium és a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által meghirdetett nyílt forráskódú programozó versenyre.

Közzétéve:

Pixabay

A középiskolások mellett a 2021-ben elsőként, hagyományteremtő céllal létrehozott felsőoktatási kategóriában 20 csapat méri majd össze tudását – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. az MTI-vel szerdán.

A verseny célja, hogy a programozás iránt érdeklődő diákok bővítsék tudásukat a nyílt forráskódú technológia témakörében, majd megmutassák tehetségüket egy valós alkalmazás kidolgozása során. A kezdeményezés emellett alkalmat teremt a hazai és a határon túli magyar anyanyelvű főiskolai és egyetemi hallgatók, oktatók és a NISZ Zrt. szakembereinek széleskörű tapasztalatcseréjére a nyílt forráskódú technológiák terén – közölték.

A nyílt forráskódú szoftverek és nyílt szabványok fontos szerepet töltenek be a magyar közigazgatásban. A NISZ Zrt. 2016-ban Nyílt Forráskódú Kompetencia Központot hozott létre, mely mára már kiemelkedő nemzetközi sikereket ért el a LibreOffice fejlesztésben és hibafeltárásban. 

A Kódolj határok nélkül! programozó versennyel kapcsolatban további részletek a verseny.nisz.hu oldalon találhatók.

Tovább olvasom