Kövess minket!

Karrier

Till Hohmann a Geometry kreatívigazgatója

A WPP hálózathoz tartozó Geometry bejelentette a szakember kinevezését, aki Howard Smiedt-et váltja azonnali hatállyal az igazgatói székben. Smiedt bizottsági tagként a továbbiakban is együttműködik a Geometry kreatív divíziójának és szolgáltatásainak fejlesztésében.

„A piacon tapasztalható változás sebessége, legyen szó offline, digitális, vagy ezek kombinációjából keletkezett csatornákról, arra ösztönzi a marketingszakembereket, hogy folyamatosan újragondolják a piaci stratégiájukat. A különböző csatornák közötti határvonal elmosódása minden, a fogyasztók hétköznapjait is érintő kereskedelmi területen előtérbe helyezte a stratégiai és kreatív gondolkodás fúzióját. Till Hohmann díjnyertes kreatívigazgató, éleslátású stratégiai tervező és ambiciózus üzleti vezető, évtizedes tapasztalattal a szervezeti átalakítások lebonyolításában” – nyilatkozta a kinevezésről Claus Adams, a Geometry EMEA vezérigazgatója.

Hohmann a Serviceplan német független ügynökségi csoporttól érkezik a szervezethez, ahol ügyvezető kreatívigazgatóként olyan márkák számára készített integrált globális kampányokat, mint a BMW, a MINI, a B/S/H, a WMF vagy a KraussMaffei. A szakember a szervezeti átalakulás különböző szakaszaiban szerzett vezetői tapasztalatai alapján úgy véli, hogy a kulturális szempontból jelentős, innovatív és sikeres csapatok, márkák, illetve kampányok a radikális integráció legfontosabb mozgatórugói.

Most, hogy a legtöbb ágazat jelentős változásokon megy keresztül, a vállalatok, a márkák és a munkatársak növekedésében a legnagyobb kreatív potenciált a kereskedelmi szektor jelenti. Till szakmai tudása jelentős segítség lesz az erre építő, sikeres kampányok megalkotásában és ügyfeleink növekedésében

– tette hozzá Beth Ann Kaminkow, a Geometry globális vezérigazgatója.

Till és nemzetközi csapatának munkáját számos kategóriában és csatornán immár több mint 450 különböző alkalommal ismerték el, ideértve a Cannes Lions arany, az Euro Effies, az Eurobest és a Spikes Asia díjakat is.

Örömmel tölt el, hogy csatlakozhatok ehhez a nemzetközi, innovatív és úttörő ügynökséghez. A Geometry sokszínű szakértői csapattal és sehol máshol nem elérhető eszközkészlettel rendelkezik az innovatív ötletek és értékes tapasztalatok felhasználása terén. Kiváló érzékkel találják meg azt a »csodafegyvert«, ami biztosítja az ügyfelek számára a növekedést. Nagyon várom a közös kreatív munkát

– mondta el Till Hohmann, a Geometry EMEA új kreatívigazgatója.

A nyitóképen: Till Hohmann, Beth Ann Kaminkow és Claus Adams

Karrier

A Dal 2021 – Nekik lehet szurkolni a harmadik válogatón

A harmadik válogatóval folytatódik A Dal 2021. A szombaton a Duna Televízióban 19 óra 35 perckor kezdődő élő show-ban ismét tíz produkciót láthatnak a nézők.

Közzétéve:

A négy válogatóból húsz dal jut a két elődöntőbe, az innen tovább kerülő nyolc produkció alkotja a március 13-i finálé mezőnyét – közölte az MTVA hétfőn az MTI-vel.

A harmadik válogatóban a Beneath My Skin (daluk címe: Ébredj!, a Chain Bridge Pop (Messze valahol), Csondor Kata(Bosszúállók), Katona Petra (Viszlát múlt), Kozma Orsi (Változik a világ), Nági és Betti (Gyere velem), Nagy Szilárd feat. Ragány Misa (Drága hazám), a Pink & The Panthers (Sodor a szél), a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos (Maradok), valamint Szekér Gergő (Hazatérsz) lép színpadra.

A múlt szombati második válogatót Anevemandras (Kállay-Saunders András) nyerte Hazaérek majd című dalával. A zsűri szavazataival még a GERENDÁS feat. Dárdai Blanka (Senkié), Noémo (Hableány) és Szabó Leslie (Legyen másnak is jó) jutott az elődöntőbe, a közönség voksaival pedig Andelic Jonathan (Áldom).

A Dal 2021 műsorvezetője két korábbi győztes, Orsovai Renáta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

A versenyről részletes információk A Dal 2021 honlapján, valamint Facebook-, Instagram- és YouTube-oldalán találhatóak, ezeken extra tartalom, videó és cikk is elérhető a műsorról.

Tovább olvasom

Karrier

Ingyenes programozási kurzust indít a Microsoft

A techóriás a HTTP Alapítvánnyal és a Green Fox Academyvel működik együtt az akár három hét alatt elvégezhető magyar nyelvű tanfolyam szervezésében.

Közzétéve:

Pixabay

A februárban elindított közös program széles körben hozzáférhetővé teszi a digitalizálódó munkaerőpiac kihívásaira felkészítő alapszintű programozási tudást – közölte a Microsoft Magyarország az MTI-vel. Ezért az ingyenes #MyFirstApp Coding Camp nevű kurzus magyar nyelven érhető el, ezzel a most induló program az egyik legnagyobb belépési korlátot bontja le. Százhúsz jelentkező ráadásul mentori segítséggel vághat bele a tanulásba.

Felidézik: a Green Fox Academy tavaly márciusban, a járvány miatti korlátozások bevezetésekor indította el háromhetes ingyenes kurzusát, akkor még angolul.

“Csak Magyarországon közel 10 ezren érdeklődtek a lehetőség iránt, ugyanakkor sokan épp a nyelvi nehézségek miatt léptek vissza, nem volt meg a kellő magabiztosságuk ahhoz, hogy angolul végezzék el a programot”

– ismertette a közleményben Fachs Anita, a Green Fox Academy magyarországi vezetője.

Megjegyezte: bár a programozás nyelve kétségtelenül az angol, a program az alapszintű kódolói tudással növeli a résztvevők elhelyezkedési esélyeit.

Tovább olvasom

Karrier

Rekordnevezés a Kódolj határok nélkül! versenyre

Idén a tavalyi duplája, hatvan középiskolai csapat jelentkezett a Belügyminisztérium és a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által meghirdetett nyílt forráskódú programozó versenyre.

Közzétéve:

Pixabay

A középiskolások mellett a 2021-ben elsőként, hagyományteremtő céllal létrehozott felsőoktatási kategóriában 20 csapat méri majd össze tudását – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. az MTI-vel szerdán.

A verseny célja, hogy a programozás iránt érdeklődő diákok bővítsék tudásukat a nyílt forráskódú technológia témakörében, majd megmutassák tehetségüket egy valós alkalmazás kidolgozása során. A kezdeményezés emellett alkalmat teremt a hazai és a határon túli magyar anyanyelvű főiskolai és egyetemi hallgatók, oktatók és a NISZ Zrt. szakembereinek széleskörű tapasztalatcseréjére a nyílt forráskódú technológiák terén – közölték.

A nyílt forráskódú szoftverek és nyílt szabványok fontos szerepet töltenek be a magyar közigazgatásban. A NISZ Zrt. 2016-ban Nyílt Forráskódú Kompetencia Központot hozott létre, mely mára már kiemelkedő nemzetközi sikereket ért el a LibreOffice fejlesztésben és hibafeltárásban. 

A Kódolj határok nélkül! programozó versennyel kapcsolatban további részletek a verseny.nisz.hu oldalon találhatók.

Tovább olvasom