Kövess minket!

Karrier

Személyi változás és megújulás az EST MEDIA-nál

Áprilistól Schindler Endre tölti be az EST MEDIA sales és marketing igazgatói posztját. Emellett kezdetét vette egy termékmegújulási hullám is a cégnél.

Schindler Endre
Schindler Endre

Schindler Endre személyében régi-új értékesítési igazgatót igazolt a programkalauzairól ismert médiacég.

Schindler Endre, aki az elmúlt időszakban tanácsadóként tevékenykedett, jól ismert a magyar reklámszakmában, ráadásul 2007 és 2010 között már hasonló pozíciót töltött be a cégnél. Mostantól ismét ő irányítja a cégcsoport programkalauz márkáinak magyarországi reklám- és szponzorációs tevékenységét. Az új vezető alapvető feladata az értékesítési tevékenység megerősítése, hatékonyságának növelése lesz, melyet részben a tevékenység átalakítása révén, részben a cégcsoport által gondozott multiplatform out-of-home médiaeszközök piaci pozícionálásának megváltoztatásával kíván majd elérni.

„Örömmel fogadtam a felkérést, hiszen a Pesti Est nem csak egy pályafutásom állomásai közül, számomra mindig is különleges maradt ez brand, ez a cég. Habár a piaci környezet jelentősen megváltozott azóta, meggyőződésem, hogy a hazai média és reklámpiacon továbbra is fontos helye van az EST MEDIA termékeinek. Az értékesítési csapattal máris sok tervünk, ötletünk van a márkák megerősítésére.” – mondta el Schindler Endre.

„Nagy öröm, hogy ismét cégünk csapatában üdvözölhetjük Endrét, akinek korábbi tevékenysége igen sikeres volt a társaságnál. Hosszú beszélgetések előzték meg a megállapodást, amelyek során meggyőződtünk arról, hogy ugyanúgy látjuk a médiapiacot és azon belül a programkalauzok szűkebb területét. Endre személyében igazi dinamikus, rátermett vezetőt kap a tavalyi év során kialakított értékesítési csapat, és ez fontos lépés az idei célok elérése felé” – tette hozzá Pankotai Csaba az nyrt. vezérigazgatója.

Tegnaptól egyébként teljesen megújult formában jelenik meg a Pesti Est és az országos Est Lapok, első elemeként a cégcsoport média portfóliója jelentős modernizálásának. Ezt követi hamarosan a mobilEST 2.0 érkezése, majd az átalakuló www.est.hu. A megújulással a nyomtatott termékek szorosabban működnek együtt a digitális platformokkal, értékesebb tartalmat, könnyebb kezelhetőséget kínálva a márka fogyasztóinak.

Karrier

A Dal 2021 – Nekik lehet szurkolni a harmadik válogatón

A harmadik válogatóval folytatódik A Dal 2021. A szombaton a Duna Televízióban 19 óra 35 perckor kezdődő élő show-ban ismét tíz produkciót láthatnak a nézők.

Közzétéve:

A négy válogatóból húsz dal jut a két elődöntőbe, az innen tovább kerülő nyolc produkció alkotja a március 13-i finálé mezőnyét – közölte az MTVA hétfőn az MTI-vel.

A harmadik válogatóban a Beneath My Skin (daluk címe: Ébredj!, a Chain Bridge Pop (Messze valahol), Csondor Kata(Bosszúállók), Katona Petra (Viszlát múlt), Kozma Orsi (Változik a világ), Nági és Betti (Gyere velem), Nagy Szilárd feat. Ragány Misa (Drága hazám), a Pink & The Panthers (Sodor a szél), a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos (Maradok), valamint Szekér Gergő (Hazatérsz) lép színpadra.

A múlt szombati második válogatót Anevemandras (Kállay-Saunders András) nyerte Hazaérek majd című dalával. A zsűri szavazataival még a GERENDÁS feat. Dárdai Blanka (Senkié), Noémo (Hableány) és Szabó Leslie (Legyen másnak is jó) jutott az elődöntőbe, a közönség voksaival pedig Andelic Jonathan (Áldom).

A Dal 2021 műsorvezetője két korábbi győztes, Orsovai Renáta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

A versenyről részletes információk A Dal 2021 honlapján, valamint Facebook-, Instagram- és YouTube-oldalán találhatóak, ezeken extra tartalom, videó és cikk is elérhető a műsorról.

Tovább olvasom

Karrier

Ingyenes programozási kurzust indít a Microsoft

A techóriás a HTTP Alapítvánnyal és a Green Fox Academyvel működik együtt az akár három hét alatt elvégezhető magyar nyelvű tanfolyam szervezésében.

Közzétéve:

Pixabay

A februárban elindított közös program széles körben hozzáférhetővé teszi a digitalizálódó munkaerőpiac kihívásaira felkészítő alapszintű programozási tudást – közölte a Microsoft Magyarország az MTI-vel. Ezért az ingyenes #MyFirstApp Coding Camp nevű kurzus magyar nyelven érhető el, ezzel a most induló program az egyik legnagyobb belépési korlátot bontja le. Százhúsz jelentkező ráadásul mentori segítséggel vághat bele a tanulásba.

Felidézik: a Green Fox Academy tavaly márciusban, a járvány miatti korlátozások bevezetésekor indította el háromhetes ingyenes kurzusát, akkor még angolul.

“Csak Magyarországon közel 10 ezren érdeklődtek a lehetőség iránt, ugyanakkor sokan épp a nyelvi nehézségek miatt léptek vissza, nem volt meg a kellő magabiztosságuk ahhoz, hogy angolul végezzék el a programot”

– ismertette a közleményben Fachs Anita, a Green Fox Academy magyarországi vezetője.

Megjegyezte: bár a programozás nyelve kétségtelenül az angol, a program az alapszintű kódolói tudással növeli a résztvevők elhelyezkedési esélyeit.

Tovább olvasom

Karrier

Rekordnevezés a Kódolj határok nélkül! versenyre

Idén a tavalyi duplája, hatvan középiskolai csapat jelentkezett a Belügyminisztérium és a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által meghirdetett nyílt forráskódú programozó versenyre.

Közzétéve:

Pixabay

A középiskolások mellett a 2021-ben elsőként, hagyományteremtő céllal létrehozott felsőoktatási kategóriában 20 csapat méri majd össze tudását – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. az MTI-vel szerdán.

A verseny célja, hogy a programozás iránt érdeklődő diákok bővítsék tudásukat a nyílt forráskódú technológia témakörében, majd megmutassák tehetségüket egy valós alkalmazás kidolgozása során. A kezdeményezés emellett alkalmat teremt a hazai és a határon túli magyar anyanyelvű főiskolai és egyetemi hallgatók, oktatók és a NISZ Zrt. szakembereinek széleskörű tapasztalatcseréjére a nyílt forráskódú technológiák terén – közölték.

A nyílt forráskódú szoftverek és nyílt szabványok fontos szerepet töltenek be a magyar közigazgatásban. A NISZ Zrt. 2016-ban Nyílt Forráskódú Kompetencia Központot hozott létre, mely mára már kiemelkedő nemzetközi sikereket ért el a LibreOffice fejlesztésben és hibafeltárásban. 

A Kódolj határok nélkül! programozó versennyel kapcsolatban további részletek a verseny.nisz.hu oldalon találhatók.

Tovább olvasom