Kövess minket!

Karrier

Client service és PR vezetőt nevezett ki a Republic Group

A 2017-ben a legtöbb nemzetközi díjat elnyert hazai ügynökség közel 20 fős client service csapatát Szilágyi Fiorella, a PR divíziót pedig Zámbó Anna vezeti. A Republic Group létszáma az elmúlt hónapban meghaladta a 100 főt.

Szilágyi Fiorella 2012-ben csatlakozott a Republic Group client service csapatához, ahol többek között a Souldrops, a Budapest Bank, a Danone Actimel, az UNIQA, a Metro, a Janssen-Cilag, a GVH, a Mizo és a Bonbonetti márkákon dolgozott. A Republic Group az elmúlt évben komoly szervezeti átalakuláson ment át a jelentős ügyfélportfolió bővülésének és a munkavállalói szám növekedésének köszönhetően. Fiorellát 2017 júniusában nevezték ki, ezt követően alakította át az account csapat felépítését és nevezte ki a client service board tagjait, akik a divízión belül a középvezetői feladatokat látják el. A strukturális fejlesztésnek köszönhetően az ügyfelek kiszolgálása, valamint a belső folyamatok még hatékonyabbá váltak.

„Az elmúlt évek során változatos márkákon, komplex projekteken volt lehetőségem dolgozni és tapasztalatokat szerezni, amiért nagyon hálás vagyok a Republic-nak és az ügyfeleinknek is. Úgy gondolom, a legfontosabb feladatom, hogy a cég többi divíziójával szorosan együttműködve, a továbbiakban is biztosítsam a professzionális és eredményes ügyfélkiszolgálást megbízóink számára. Ennek érdekében szeretnék lehetőséget adni a csapatom minden tagja számára a házon belüli szakmai fejlődéshez és a karrierépítéshez is.”

– mondta Szilágyi Fiorella, head of client service.

Zámbó Annát idén novemberben nevezték ki a Republic PR divíziójának vezetőjévé. Anna 2015-ben kezdett az ügynökségnél dolgozni senior PR managerként, korábban pedig olyan nemzetközi márkák teljeskörű PR kommunikációs kampányain dolgozott, mint a LEGO, a Spotify, a Mercedes, az Auchan, az SOS Gyermekfalu és a Mars. A Republicnál elsősorban kríziskommunikációs, corporate PR és márkabevezetésekkel kapcsolatos projektekben vett részt és olyan ügyfelek kampányain dolgozik, mint például a Market Csoport, Párisi Udvar (Unbound Collection by Hyatt), Mellow Mood Hotels, UNIQA, Budapest Bank, Hyundai, FINO, Katona József Színház, Souldrops, Land Rover, Metro.

„Két éve arra szerződtem, hogy kiépítsem a Republic PR divízióját. A csapatunk munkáját úgy gondolom, tökéletesen bizonyítja, hogy idén a Kreatív Prizmán öt díjat nyertünk el és bejutottunk a legjobb három ügynökség közé. A Republic PR nemcsak az issue management és a kríziskommunikáció területén rendelkezik komoly tapasztalattal, hanem a brand PR szegmensben is olyan nagy volumenű projektekben vesz részt, mint a Souldrops és a FINO bevezetőkampánya, illetve a Párisi Udvar és a Mellow Mood Hotels teljeskörű márkakommunikációja. 2018-ban az a célunk, hogy a divízió továbbra is növekedjen: progresszív gondolkodású és profi csapattagokkal kiegészülve, a klasszikus és innovatív PR-eszközöket ötvözve tudjuk színesíteni szolgáltatásainkat, egyedi kampányainkkal pedig a jövőben is maximálisan hozzájáruljunk ügyfeleink sikereihez.”

– tette hozzá Zámbó Anna, head of PR.

Zámbó Anna – Repbulic

A kinevezések kapcsán Barna Tamás, a Republic Group ügyvezetője a következőket nyilatkozta:

„Egy több mint száz fős cég megfelelő irányításához elengedhetetlenül fontos egy erős management board. Büszke vagyok rá, hogy házon belül a fiatal kollégák közül találtuk meg a legalkalmasabb jelölteket a vezetőség ezen pozícióinak betöltésére.”

Karrier

A Dal 2021 – Nekik lehet szurkolni a harmadik válogatón

A harmadik válogatóval folytatódik A Dal 2021. A szombaton a Duna Televízióban 19 óra 35 perckor kezdődő élő show-ban ismét tíz produkciót láthatnak a nézők.

Közzétéve:

A négy válogatóból húsz dal jut a két elődöntőbe, az innen tovább kerülő nyolc produkció alkotja a március 13-i finálé mezőnyét – közölte az MTVA hétfőn az MTI-vel.

A harmadik válogatóban a Beneath My Skin (daluk címe: Ébredj!, a Chain Bridge Pop (Messze valahol), Csondor Kata(Bosszúállók), Katona Petra (Viszlát múlt), Kozma Orsi (Változik a világ), Nági és Betti (Gyere velem), Nagy Szilárd feat. Ragány Misa (Drága hazám), a Pink & The Panthers (Sodor a szél), a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos (Maradok), valamint Szekér Gergő (Hazatérsz) lép színpadra.

A múlt szombati második válogatót Anevemandras (Kállay-Saunders András) nyerte Hazaérek majd című dalával. A zsűri szavazataival még a GERENDÁS feat. Dárdai Blanka (Senkié), Noémo (Hableány) és Szabó Leslie (Legyen másnak is jó) jutott az elődöntőbe, a közönség voksaival pedig Andelic Jonathan (Áldom).

A Dal 2021 műsorvezetője két korábbi győztes, Orsovai Renáta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

A versenyről részletes információk A Dal 2021 honlapján, valamint Facebook-, Instagram- és YouTube-oldalán találhatóak, ezeken extra tartalom, videó és cikk is elérhető a műsorról.

Tovább olvasom

Karrier

Ingyenes programozási kurzust indít a Microsoft

A techóriás a HTTP Alapítvánnyal és a Green Fox Academyvel működik együtt az akár három hét alatt elvégezhető magyar nyelvű tanfolyam szervezésében.

Közzétéve:

Pixabay

A februárban elindított közös program széles körben hozzáférhetővé teszi a digitalizálódó munkaerőpiac kihívásaira felkészítő alapszintű programozási tudást – közölte a Microsoft Magyarország az MTI-vel. Ezért az ingyenes #MyFirstApp Coding Camp nevű kurzus magyar nyelven érhető el, ezzel a most induló program az egyik legnagyobb belépési korlátot bontja le. Százhúsz jelentkező ráadásul mentori segítséggel vághat bele a tanulásba.

Felidézik: a Green Fox Academy tavaly márciusban, a járvány miatti korlátozások bevezetésekor indította el háromhetes ingyenes kurzusát, akkor még angolul.

“Csak Magyarországon közel 10 ezren érdeklődtek a lehetőség iránt, ugyanakkor sokan épp a nyelvi nehézségek miatt léptek vissza, nem volt meg a kellő magabiztosságuk ahhoz, hogy angolul végezzék el a programot”

– ismertette a közleményben Fachs Anita, a Green Fox Academy magyarországi vezetője.

Megjegyezte: bár a programozás nyelve kétségtelenül az angol, a program az alapszintű kódolói tudással növeli a résztvevők elhelyezkedési esélyeit.

Tovább olvasom

Karrier

Rekordnevezés a Kódolj határok nélkül! versenyre

Idén a tavalyi duplája, hatvan középiskolai csapat jelentkezett a Belügyminisztérium és a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által meghirdetett nyílt forráskódú programozó versenyre.

Közzétéve:

Pixabay

A középiskolások mellett a 2021-ben elsőként, hagyományteremtő céllal létrehozott felsőoktatási kategóriában 20 csapat méri majd össze tudását – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. az MTI-vel szerdán.

A verseny célja, hogy a programozás iránt érdeklődő diákok bővítsék tudásukat a nyílt forráskódú technológia témakörében, majd megmutassák tehetségüket egy valós alkalmazás kidolgozása során. A kezdeményezés emellett alkalmat teremt a hazai és a határon túli magyar anyanyelvű főiskolai és egyetemi hallgatók, oktatók és a NISZ Zrt. szakembereinek széleskörű tapasztalatcseréjére a nyílt forráskódú technológiák terén – közölték.

A nyílt forráskódú szoftverek és nyílt szabványok fontos szerepet töltenek be a magyar közigazgatásban. A NISZ Zrt. 2016-ban Nyílt Forráskódú Kompetencia Központot hozott létre, mely mára már kiemelkedő nemzetközi sikereket ért el a LibreOffice fejlesztésben és hibafeltárásban. 

A Kódolj határok nélkül! programozó versennyel kapcsolatban további részletek a verseny.nisz.hu oldalon találhatók.

Tovább olvasom