Kövess minket!

Karrier

Bővül a Grandioso

Médiapiaci szakemberekkel erősít az ügynökség.

A 2017-ben alapított Grandioso International Management a talent management mellett, új üzletágakkal bővíti tevékenységi körét. Yvonne Dederick cégét erősíti Szentpéteri-Jakab Anita médiapiaci szakember és stratégiai partnerként Parádi Judit, pr és kommunikációs ügynökségével.

A talent management tevékenység a továbbiakban is a Grandioso egyik fő üzletága, amely határterületként eddig is foglakozott cégek kommunikációjával, ezek kampányaihoz segített influencereket és véleményvezéreket megtalálni.

Jakab Anita fő tevékenységei közé tartozik a Grandiosonál, stratégiai és üzletfejlesztési vezetőként, a szponzoráció, marketing és promóció. A csapattal együtt a jövőben a nemzetközi piacra erőteljesen koncentrálnak.

Parádi Judit a résztulajdonában lévő kommunikációs ügynökségén keresztül integrált kommunikációs tanácsadással, márkaépítéssel, personal brandinggel, HR és kommunikációs határterületekkel foglalkozik. A Grandiosoban a PR és Kommunikációs üzletág teljeskörű stratégiai és szakmai munkáját támogatja, mint a Grandioso kommunikációs ügynöksége.

A jövőben a cég integrált médiapiaci szolgáltatásokat is nyújt, pr és kommunikációs üzletágán keresztül, így mind az ügyfeleknek, mind az általuk képviselt márkáknak és cégeknek teljeskörű kommunikációs stratégiát és megvalósítást tud adni a hazai és a nemzetközi piacon. A pr-stratégia kialakításától elkezdve, teljeskörű kampánytervezés, fogyasztói és szakmai pr-kommunikáció, médiamegjelenések generálása, médiakapcsolatok koordinálása, kommunikációs anyagok megírása, válságkommunikáció, sajtófigyelés, médiaelemzés, influencerek márkakampányokba való bevonásáig terjed a szolgáltatási kör. Ezen kívül influencer és esemény szponzorációval, zenei és művészeti események szervezésével is foglalkozik – írják.

„Az elmúlt másfél év alatt a Grandiosonak nagyon szép eredményei vannak a talent management piacon. Az ügyfeleinknek nyújtott személyre szabott pr és médiapiaci szolgáltatások mellett, nyitni szeretnénk a piac más szereplői felé is. Az elmúlt időszakban több projektet is szerveztünk együtt Anita és Judit segítségével, melyek nagyon sikeresek voltak. A mi fő előnyünk a piacon, a multinacionális szakmai háttér mellett, a személyre szabott teljeskörű szolgáltatásban, rugalmasságban, itthoni és nemzetközi piaci tapasztalatban rejlik” – mondta el Yvonne Dederick, az ügynökség tulajdonosa.

Karrier

A Dal 2021 – Nekik lehet szurkolni a harmadik válogatón

A harmadik válogatóval folytatódik A Dal 2021. A szombaton a Duna Televízióban 19 óra 35 perckor kezdődő élő show-ban ismét tíz produkciót láthatnak a nézők.

Közzétéve:

A négy válogatóból húsz dal jut a két elődöntőbe, az innen tovább kerülő nyolc produkció alkotja a március 13-i finálé mezőnyét – közölte az MTVA hétfőn az MTI-vel.

A harmadik válogatóban a Beneath My Skin (daluk címe: Ébredj!, a Chain Bridge Pop (Messze valahol), Csondor Kata(Bosszúállók), Katona Petra (Viszlát múlt), Kozma Orsi (Változik a világ), Nági és Betti (Gyere velem), Nagy Szilárd feat. Ragány Misa (Drága hazám), a Pink & The Panthers (Sodor a szél), a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos (Maradok), valamint Szekér Gergő (Hazatérsz) lép színpadra.

A múlt szombati második válogatót Anevemandras (Kállay-Saunders András) nyerte Hazaérek majd című dalával. A zsűri szavazataival még a GERENDÁS feat. Dárdai Blanka (Senkié), Noémo (Hableány) és Szabó Leslie (Legyen másnak is jó) jutott az elődöntőbe, a közönség voksaival pedig Andelic Jonathan (Áldom).

A Dal 2021 műsorvezetője két korábbi győztes, Orsovai Renáta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

A versenyről részletes információk A Dal 2021 honlapján, valamint Facebook-, Instagram- és YouTube-oldalán találhatóak, ezeken extra tartalom, videó és cikk is elérhető a műsorról.

Tovább olvasom

Karrier

Ingyenes programozási kurzust indít a Microsoft

A techóriás a HTTP Alapítvánnyal és a Green Fox Academyvel működik együtt az akár három hét alatt elvégezhető magyar nyelvű tanfolyam szervezésében.

Közzétéve:

Pixabay

A februárban elindított közös program széles körben hozzáférhetővé teszi a digitalizálódó munkaerőpiac kihívásaira felkészítő alapszintű programozási tudást – közölte a Microsoft Magyarország az MTI-vel. Ezért az ingyenes #MyFirstApp Coding Camp nevű kurzus magyar nyelven érhető el, ezzel a most induló program az egyik legnagyobb belépési korlátot bontja le. Százhúsz jelentkező ráadásul mentori segítséggel vághat bele a tanulásba.

Felidézik: a Green Fox Academy tavaly márciusban, a járvány miatti korlátozások bevezetésekor indította el háromhetes ingyenes kurzusát, akkor még angolul.

“Csak Magyarországon közel 10 ezren érdeklődtek a lehetőség iránt, ugyanakkor sokan épp a nyelvi nehézségek miatt léptek vissza, nem volt meg a kellő magabiztosságuk ahhoz, hogy angolul végezzék el a programot”

– ismertette a közleményben Fachs Anita, a Green Fox Academy magyarországi vezetője.

Megjegyezte: bár a programozás nyelve kétségtelenül az angol, a program az alapszintű kódolói tudással növeli a résztvevők elhelyezkedési esélyeit.

Tovább olvasom

Karrier

Rekordnevezés a Kódolj határok nélkül! versenyre

Idén a tavalyi duplája, hatvan középiskolai csapat jelentkezett a Belügyminisztérium és a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által meghirdetett nyílt forráskódú programozó versenyre.

Közzétéve:

Pixabay

A középiskolások mellett a 2021-ben elsőként, hagyományteremtő céllal létrehozott felsőoktatási kategóriában 20 csapat méri majd össze tudását – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. az MTI-vel szerdán.

A verseny célja, hogy a programozás iránt érdeklődő diákok bővítsék tudásukat a nyílt forráskódú technológia témakörében, majd megmutassák tehetségüket egy valós alkalmazás kidolgozása során. A kezdeményezés emellett alkalmat teremt a hazai és a határon túli magyar anyanyelvű főiskolai és egyetemi hallgatók, oktatók és a NISZ Zrt. szakembereinek széleskörű tapasztalatcseréjére a nyílt forráskódú technológiák terén – közölték.

A nyílt forráskódú szoftverek és nyílt szabványok fontos szerepet töltenek be a magyar közigazgatásban. A NISZ Zrt. 2016-ban Nyílt Forráskódú Kompetencia Központot hozott létre, mely mára már kiemelkedő nemzetközi sikereket ért el a LibreOffice fejlesztésben és hibafeltárásban. 

A Kódolj határok nélkül! programozó versennyel kapcsolatban további részletek a verseny.nisz.hu oldalon találhatók.

Tovább olvasom