Kövess minket!

Karrier

Bővítette csapatát az Emocionális Marketing Kft.

Televíziós múlttal is rendelkező szakemberekkel bővült a piackutató ügyfélkapcsolati és marketingcsapata.

Négy tapasztalt szakember csatlakozott az Emocionális Marketing Kft. csapatához. Árkos Bence és Barakonyi Blanka a marketing divíziót erősíti, Kárai Anita ügyfélkapcsolati igazgatóként csatlakozott a céghez, Dürgő Dávid pedig az üzletágfejlesztői pozícióba.

Árkos Bence

Árkos Bence a TV2-től érkezett az Emocionális Marketing ügyfélkapcsolati vezetői pozíciójába. Ezt megelőzően az Ebola Média Kft. Médiaigazgatójaként az ebola play termékfejlesztése, hálózatépítése volt a feladata. Szakmai pályafutása az RTL Klubnál (később R-time) kezdődött, ahol 9 évet töltött sales területen. Bence az elmúlt nyolc évben különböző vezetői pozíciókban tevékenykedett, feladatai közé tartozott a termékfejlesztés, az egyedi, non-spot alapú megoldások kidolgozása, értékesítése, szervezetfejlesztés, az ügyfélkapcsolati terület irányítása, valamint a B2B kommunikáció stratégiai tervezése és végrehajtása.

Barakonyi Blanka junior marketing menedzserként az Y generáció új szemléletét hozza a cégbe. Korábban szövegíró kreatívként dolgozott a Pole Position Internationalnél, ahol a multinacionális és kkv ügyfelek kommunikációjának finomhangolása volt a feladata. Blanka a TV2 ügyfélkapcsolati osztályán is tapasztalatot szerzett, ahol a szponzorációs felületek értékesítésében segített. Ezt megelőzően pedig a Laokoon Design – magyar innovációra épülő start-up vállalkozás – PR és B2B marketing tevékenységét végezte gyakornokként.

Kárai Anita

Az év elején csatlakozott a céghez Kárai Anita. A tapasztalt piackutató ügyfélkapcsolati igazgatóként a piackutatási terület vezetéséért felel. Anita a GfK Hungáriánál szerzett ügyfélkapcsolati tapasztalatokat Key Account Managerként, ahol 6 évig a napi fogyasztási cikkekkel kapcsolatos panelkutatások teljes körű projektmenedzsmentjéért, nemzetközi koordinációért és akvizícióért felelt. Előtte a Magyar Televízió Rt.-nél marketing elemzőként és ügyfélkapcsolati menedzserként dolgozott.

Dürgő Dávid üzletágfejlesztőként erősíti a csapatot. A szakember 14 évig egészségügyi marketing területen illetve piackutatóként is tevékenykedett. Az Emocionális Marketing csapatához a GfK Hungária Kft-től igazolt. Nagy gyakorlattal rendelkezik a marketing tanácsadás, piackutatás területén. Erőssége a márkakutatások tervezése, tanácsadás, kutatásfejlesztés, az orvosi, gyógyszerészi, asszisztensi tréningek tervezése.

Karrier

A Dal 2021 – Nekik lehet szurkolni a harmadik válogatón

A harmadik válogatóval folytatódik A Dal 2021. A szombaton a Duna Televízióban 19 óra 35 perckor kezdődő élő show-ban ismét tíz produkciót láthatnak a nézők.

Közzétéve:

A négy válogatóból húsz dal jut a két elődöntőbe, az innen tovább kerülő nyolc produkció alkotja a március 13-i finálé mezőnyét – közölte az MTVA hétfőn az MTI-vel.

A harmadik válogatóban a Beneath My Skin (daluk címe: Ébredj!, a Chain Bridge Pop (Messze valahol), Csondor Kata(Bosszúállók), Katona Petra (Viszlát múlt), Kozma Orsi (Változik a világ), Nági és Betti (Gyere velem), Nagy Szilárd feat. Ragány Misa (Drága hazám), a Pink & The Panthers (Sodor a szél), a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos (Maradok), valamint Szekér Gergő (Hazatérsz) lép színpadra.

A múlt szombati második válogatót Anevemandras (Kállay-Saunders András) nyerte Hazaérek majd című dalával. A zsűri szavazataival még a GERENDÁS feat. Dárdai Blanka (Senkié), Noémo (Hableány) és Szabó Leslie (Legyen másnak is jó) jutott az elődöntőbe, a közönség voksaival pedig Andelic Jonathan (Áldom).

A Dal 2021 műsorvezetője két korábbi győztes, Orsovai Renáta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

A versenyről részletes információk A Dal 2021 honlapján, valamint Facebook-, Instagram- és YouTube-oldalán találhatóak, ezeken extra tartalom, videó és cikk is elérhető a műsorról.

Tovább olvasom

Karrier

Ingyenes programozási kurzust indít a Microsoft

A techóriás a HTTP Alapítvánnyal és a Green Fox Academyvel működik együtt az akár három hét alatt elvégezhető magyar nyelvű tanfolyam szervezésében.

Közzétéve:

Pixabay

A februárban elindított közös program széles körben hozzáférhetővé teszi a digitalizálódó munkaerőpiac kihívásaira felkészítő alapszintű programozási tudást – közölte a Microsoft Magyarország az MTI-vel. Ezért az ingyenes #MyFirstApp Coding Camp nevű kurzus magyar nyelven érhető el, ezzel a most induló program az egyik legnagyobb belépési korlátot bontja le. Százhúsz jelentkező ráadásul mentori segítséggel vághat bele a tanulásba.

Felidézik: a Green Fox Academy tavaly márciusban, a járvány miatti korlátozások bevezetésekor indította el háromhetes ingyenes kurzusát, akkor még angolul.

“Csak Magyarországon közel 10 ezren érdeklődtek a lehetőség iránt, ugyanakkor sokan épp a nyelvi nehézségek miatt léptek vissza, nem volt meg a kellő magabiztosságuk ahhoz, hogy angolul végezzék el a programot”

– ismertette a közleményben Fachs Anita, a Green Fox Academy magyarországi vezetője.

Megjegyezte: bár a programozás nyelve kétségtelenül az angol, a program az alapszintű kódolói tudással növeli a résztvevők elhelyezkedési esélyeit.

Tovább olvasom

Karrier

Rekordnevezés a Kódolj határok nélkül! versenyre

Idén a tavalyi duplája, hatvan középiskolai csapat jelentkezett a Belügyminisztérium és a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által meghirdetett nyílt forráskódú programozó versenyre.

Közzétéve:

Pixabay

A középiskolások mellett a 2021-ben elsőként, hagyományteremtő céllal létrehozott felsőoktatási kategóriában 20 csapat méri majd össze tudását – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. az MTI-vel szerdán.

A verseny célja, hogy a programozás iránt érdeklődő diákok bővítsék tudásukat a nyílt forráskódú technológia témakörében, majd megmutassák tehetségüket egy valós alkalmazás kidolgozása során. A kezdeményezés emellett alkalmat teremt a hazai és a határon túli magyar anyanyelvű főiskolai és egyetemi hallgatók, oktatók és a NISZ Zrt. szakembereinek széleskörű tapasztalatcseréjére a nyílt forráskódú technológiák terén – közölték.

A nyílt forráskódú szoftverek és nyílt szabványok fontos szerepet töltenek be a magyar közigazgatásban. A NISZ Zrt. 2016-ban Nyílt Forráskódú Kompetencia Központot hozott létre, mely mára már kiemelkedő nemzetközi sikereket ért el a LibreOffice fejlesztésben és hibafeltárásban. 

A Kódolj határok nélkül! programozó versennyel kapcsolatban további részletek a verseny.nisz.hu oldalon találhatók.

Tovább olvasom