Kövess minket!

Karrier

Szervezeti változások a Mediatornál

Az ügynökségnél házon belül neveztek ki új vezetőket, amit az elmúlt időszakban folyamatosan gyarapodó ügyfélkör, valamint az ezzel párhuzamosan növekvő ügynökségi létszám is indokolt – írják.

A kinevezéseket követően Stefanics Annamária client service director, Négyesi Tamás business development director, Fáy Borbála account director, Kobza Attila web development director, Püsök Ruben pedig social media group head pozícióban folytatja munkáját.

Stefanics Annamária

Annamária egy évvel ezelőtt account directorként csatlakozott a Mediator csapatához, korábban pedig olyan ügynökségeknél dolgozott, mint a DDB, a Geometry Global, a Havas Worldwide, az Isobar, illetve a Brigthly. Client service directorként fő feladata az account csapat vezetése, fejlesztése és az ügyfélélmény professzionális megvalósítása lesz.

Stefanics Annamária


Négyesi Tamás

Négy éve lett a csapat tagja, amikor social media managerként a social osztály elindítása és felépítése volt a feladata. Ennek eredményeként mára kiépült egy 11 fős social csapat, amely több mint 20 márkán dolgozik. Új pozíciójában a social media divízió stratégiai irányítása mellett Tamás felel a new business és tender folyamatok fejlesztéséért és optimalizálásáért.

Négyesi Tamás

Kobza Attila

Több éve erősíti a Mediátor csapatát, korábban pedig vállalati oldalon szerzett tapasztalatot IT fejlesztői területen. Az elmúlt években vezető fejlesztőként az ügyfelek számára készülő online és mobil megoldások tervezése és elkészítése tartozott hozzá. Web development directorként a fejlesztői csapat stratégiai irányítása, új, innovatív megoldások kifejlesztésének a felügyelete, valamint az IT projektek teljes körű tervezése lesz a fő feladata.

Kobza Attila


Fáy Borbála

Sokéves reklámügynökségi tapasztalattal rendelkezik, korább olyan ügynökségeknél dolgozott, mint a Republic Group és a Carbon Group. A Mediatorhoz közel két éve csatlakozott senior account managerként. Mostani kinevezését követően account directorként a hozzá tartozó account csapat irányítása, az ügyfelek kampányainak stratégiai tervezése és a megvalósításának felügyelete tartozik a feladatai közé.

Fáy Borbála


Püsök Ruben

2016-ban csatlakozott senior social media managerként, előtte pedig a Mediacomnál és kisebb ügynökségeknél dolgozott social media és PPC manager pozíciókban. Kinevezése után a social media group head pozícióban a hozzá tartozó ügyfelek social feladatainak az irányításáért felelős. Feladatai közé tartozik az ügyfelek közösségi média felületeinek menedzselése, hirdetések futtatása, piaci trendek követése, kampány és éves stratégiák kidolgozása és kapcsolattartás az ügyfelekkel.

Püsök Ruben

Karrier

A Dal 2021 – Nekik lehet szurkolni a harmadik válogatón

A harmadik válogatóval folytatódik A Dal 2021. A szombaton a Duna Televízióban 19 óra 35 perckor kezdődő élő show-ban ismét tíz produkciót láthatnak a nézők.

Közzétéve:

A négy válogatóból húsz dal jut a két elődöntőbe, az innen tovább kerülő nyolc produkció alkotja a március 13-i finálé mezőnyét – közölte az MTVA hétfőn az MTI-vel.

A harmadik válogatóban a Beneath My Skin (daluk címe: Ébredj!, a Chain Bridge Pop (Messze valahol), Csondor Kata(Bosszúállók), Katona Petra (Viszlát múlt), Kozma Orsi (Változik a világ), Nági és Betti (Gyere velem), Nagy Szilárd feat. Ragány Misa (Drága hazám), a Pink & The Panthers (Sodor a szél), a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos (Maradok), valamint Szekér Gergő (Hazatérsz) lép színpadra.

A múlt szombati második válogatót Anevemandras (Kállay-Saunders András) nyerte Hazaérek majd című dalával. A zsűri szavazataival még a GERENDÁS feat. Dárdai Blanka (Senkié), Noémo (Hableány) és Szabó Leslie (Legyen másnak is jó) jutott az elődöntőbe, a közönség voksaival pedig Andelic Jonathan (Áldom).

A Dal 2021 műsorvezetője két korábbi győztes, Orsovai Renáta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

A versenyről részletes információk A Dal 2021 honlapján, valamint Facebook-, Instagram- és YouTube-oldalán találhatóak, ezeken extra tartalom, videó és cikk is elérhető a műsorról.

Tovább olvasom

Karrier

Ingyenes programozási kurzust indít a Microsoft

A techóriás a HTTP Alapítvánnyal és a Green Fox Academyvel működik együtt az akár három hét alatt elvégezhető magyar nyelvű tanfolyam szervezésében.

Közzétéve:

Pixabay

A februárban elindított közös program széles körben hozzáférhetővé teszi a digitalizálódó munkaerőpiac kihívásaira felkészítő alapszintű programozási tudást – közölte a Microsoft Magyarország az MTI-vel. Ezért az ingyenes #MyFirstApp Coding Camp nevű kurzus magyar nyelven érhető el, ezzel a most induló program az egyik legnagyobb belépési korlátot bontja le. Százhúsz jelentkező ráadásul mentori segítséggel vághat bele a tanulásba.

Felidézik: a Green Fox Academy tavaly márciusban, a járvány miatti korlátozások bevezetésekor indította el háromhetes ingyenes kurzusát, akkor még angolul.

“Csak Magyarországon közel 10 ezren érdeklődtek a lehetőség iránt, ugyanakkor sokan épp a nyelvi nehézségek miatt léptek vissza, nem volt meg a kellő magabiztosságuk ahhoz, hogy angolul végezzék el a programot”

– ismertette a közleményben Fachs Anita, a Green Fox Academy magyarországi vezetője.

Megjegyezte: bár a programozás nyelve kétségtelenül az angol, a program az alapszintű kódolói tudással növeli a résztvevők elhelyezkedési esélyeit.

Tovább olvasom

Karrier

Rekordnevezés a Kódolj határok nélkül! versenyre

Idén a tavalyi duplája, hatvan középiskolai csapat jelentkezett a Belügyminisztérium és a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által meghirdetett nyílt forráskódú programozó versenyre.

Közzétéve:

Pixabay

A középiskolások mellett a 2021-ben elsőként, hagyományteremtő céllal létrehozott felsőoktatási kategóriában 20 csapat méri majd össze tudását – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. az MTI-vel szerdán.

A verseny célja, hogy a programozás iránt érdeklődő diákok bővítsék tudásukat a nyílt forráskódú technológia témakörében, majd megmutassák tehetségüket egy valós alkalmazás kidolgozása során. A kezdeményezés emellett alkalmat teremt a hazai és a határon túli magyar anyanyelvű főiskolai és egyetemi hallgatók, oktatók és a NISZ Zrt. szakembereinek széleskörű tapasztalatcseréjére a nyílt forráskódú technológiák terén – közölték.

A nyílt forráskódú szoftverek és nyílt szabványok fontos szerepet töltenek be a magyar közigazgatásban. A NISZ Zrt. 2016-ban Nyílt Forráskódú Kompetencia Központot hozott létre, mely mára már kiemelkedő nemzetközi sikereket ért el a LibreOffice fejlesztésben és hibafeltárásban. 

A Kódolj határok nélkül! programozó versennyel kapcsolatban további részletek a verseny.nisz.hu oldalon találhatók.

Tovább olvasom